18 feb 15

Webatvantage verhuist naar Barcelona!

Webatvantage streeft er ijverig naar om steeds optimale producten en diensten te leveren aan haar klanten. Daarom gaan wij internationaal op zoek naar alle nieuwe ontwikkelingen en trends binnen onze sector. Wij zijn dan ook blij te melden dat wij zullen deelnemen aan de Awwwards-conference in Barcelona! Daarna komen we uiteraard gewoon terug naar huis, maar niet zonder een arsenaal aan waardevolle tips en tricks.

Professionals samen op Awwwards

De Awwwards-conference is een tweedaagse conferentie waarop alle nieuwste digitale evoluties gedeeld worden op gebied van web beleving, codering, en trends. De Awwwards-conference biedt web professionals een internationale ontmoetingsplaats om te debatteren, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, en kennis en ervaringen te delen met experts. Er zijn diverse bekende sprekers aanwezig van onder meer Microsoft, Spotify, Adobe, en Google. Maar ook Henry Daubrez van het Belgische Dogstudio komt langs. 

Nieuwe technieken en kunstig webdesign

Diverse onderwerpen worden aangesneden, waaronder het creëren van geoptimaliseerde designs, verrassende mogelijkheden van responsive websites, de oneindige keuze aan tools, de samenwerking tussen design en development, het gebruik van JavaScript en ECMAScript 6, de focus op gebruiksvriendelijkheid, en toekomstperspectieven en de technologische mogelijkheden.

We’ll be back

Webatvantage vertoeft in Barcelona van zondag 22 februari tot en met woensdag 25 februari, ons kantoor zal in deze periode gesloten zijn. Vanaf donderdag 26 februari helpen wij onze klanten graag verder met alle nieuwste digitale weetjes, heet van de naald! Met de opgedane kennis en tips blijven wij unieke en creatieve webdesigns creëren voor onze klanten.