Luxevastgoedexclusieve eigendommen

Alle immo projecten

Over de klant

Meer dan 2.500 exclusieve villa's, appartementen, penthouses, ...

Een bezoek aan Luxevastgoed gidst u door de meest exclusieve villa's en appartementen te koop in de door u gekozen regio. Deze site verzamelt een ruim, actueel, en exclusief aanbod van de meest residentiële villa's, appartementen en historische gebouwen te koop in België. Het aanbod bestaat steeds uit luxe vastgoed uit de hogere klasse en louter uit luxe eigendommen vanaf 500.000 euro.

bekijk Luxevastgoed

Onze diensten

  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment

De opdracht

Het realiseren van een pakkend logo en huisstijl met passende portaalsite voor exclusieve eigendommen te koop. Een luxueuze uitstraling en een hoog gebruikersgemak voor de bezoeker waren een must. De portaalsite moet technisch gekoppeld worden aan de verschillende softwarepakketten van de adverterende makelaars. De portaalsite dient hoog te scoren in de zoekrobotten, door een doorgedreven zoekmachine-optimalisatie en bevat een blog met wekelijkse nieuwsberichten. Tevens dient een uitbouw naar een 3-talig website mogelijk te zijn. 

Onze aanpak

De vraag om een logo en huisstijl met luxe uitstraling, zonder al te veel poespas. Uiteindelijk is het zwart met goud geworden, die zorgen voor een passende stijl. Omdat de klant geen klassiek ogende uitwerking zocht, hebben we gekozen voor een schreefloos en stevig lettertype om het geheel modern te maken. Het schild vertegenwoordigt kracht, status en dient als een elite-symbool voor zijn doelgroep. De huisstijl werd feilloos doorgetrokken naar de website waarbij het overzichtelijke aanbod de luxe eigendommen mooi weet te begeleiden.

Bobo alt tag afbeelding 2

Als je op zoek bent naar een uitstekende service, maatwerk van de bovenste plank en een persoonlijke aanpak dan is Webatvantage jouw partner bij uitstek.

Michael DerooseFounder of Luxury Leads

De exclusiefste woningen zijn te bewonderen op de portaalsite van Luxevastgoed. Oprichters Lieven Van Mullem en Michael Deroose bieden zo antwoord op de vraag naar een overzicht met alle toplocaties in België. Met uitgebreide presentatiemogelijkheden en zoekfuncties bereikt de betere makelaar maximaal zijn doelgroep. Aan de hand van diverse criteria wordt de exclusiviteit en kwaliteit van het aanbod gewaarborgd, zo ook in de presentatie en de mobielvriendelijke uitwerking. 

Cookie