Lingerie MarieDe n°1 webboetiek voor lingerie

Over de klant

Lingerie Marie is dé n°1 webboetiek & officieel verdeelpunt voor lingerie van de Belgische lingeriemerken Marie Jo & Prima Donna.

Lingerie Marie bestaat al meer dan 40 jaar en mag zich zeker en vast een grote speler noemen binnen de sector. Met hun 4 winkels verspreid over West-Vlaanderen en hun groot aanbod op hun webshop zorgen ze ervoor dat heel wat dames (en heren) met een gerust hart hun favoriete lingerie, ondergoed, nacht- en badmode … kunnen aanschaffen. Bij Lingerie Marie staat de klant overduidelijk centraal, want allemaal werken ze met één missie, namelijk elke vrouw laten stralen door de beste lingerie tot bij hun klanten te brengen.

bekijk Lingerie Marie

Onze diensten

  • e-commerce
  • huisstijl
  • nieuwsbrieven
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop

De samenwerking

Een harmonieuze samenwerking met de klant zorgde eerst en vooral voor het creëren van een webshop waarbij de klant met een gerust hart op zoek kan gaan naar zijn/haar favoriete producten. Een zacht kleurenpalet in combinatie met subtiele animaties zorgden voor een fijne shop beleving.

Eveneens werd de website inhoudelijk volledig onder de loep genomen en werden alle pagina’s met de nodige aandacht en precisie opgevuld. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker alle nodige informatie kan terugvinden die hij/zij nodig heeft.

Door deze samenwerking zijn we er samen in geslaagd om de website Lingerie Marie naar een geheel hoger niveau te tillen, dit zowel op design als inhoudelijk vlak.

Lingerie Marie kiest voor een volledige vernieuwing van hun huisstijl

Naast een vernieuwde website kreeg ook de huisstijl van Lingerie Marie een complete make-over. Het huidige logo werd volledig vernieuwd waarbij de roos het centrale punt vormt. Dit in combinatie met een luxueuzer font creëerden we dit resultaat.

Daarnaast werd ook het kleurenpalet van Lingerie Marie aangepast naar een rustiger geheel. Een combinatie van rustige nude tinten en het paarse accentkleur zorgden we ervoor dat de foto’s op de volledige website volledig tot hun recht kwamen. Tenslotte zorgen tal van shapes en het gekende roosje voor een leuke details doorheen de website.

Webatvantage - showcase - Lingerie Marie - huisstijl

Lingerie shoppen wordt een ware beleving

De vernieuwde website voor Lingerie Marie zorgt ervoor dat lingerie shoppen een ware beleving wordt. Het shoppen van je favoriete lingerie setje zal nog nooit zo leuk geweest zijn. Zo maakt het niet uit of je in de winkel of online shopt, een persoonlijke beleving krijg je er volledig gratis bij. 

Webatvantage - showcase - Lingerie Marie - homepagina

Subtiele animaties creëren een leuke beleviung

De website werd ook voorzien van subtiele animaties zoals bewegende vormen, rustige dansende lijnen … dit allemaal om de gebruiker net dat tikkeltje meer te bezorgen. Uiteraard werd de gebruiksvriendelijkheid niet verloren en werd ook hier de nodige aandacht aan besteed.

Webatvantage - showcase - Lingerie Marie - webshop detail

Webatvantage nam onze webshop dit jaar onder handen.
Een aangename samenwerking zorgde ervoor dat het een pareltje werd. We zijn supertevreden met het resultaat én de opvolging! Het team voelde ons zeer goed aan en liet onze visie volledig tot zijn recht komen. Een echte aanrader!

Inge FoulonZaakvoerster

Uitgebreide detailpagina

De detailpagina werd zodanig ontwikkeld dat alle nodige informatie omtrent het product aanwezig is. Zo werd rekening gehouden met zowel Franse als Belgische maten alsook werd er door middel van een subtiele melding duidelijk gemaakt aan de klant of het product al dan niet snel leverbaar is.

Waar mogelijk werden ook de wasvoorschriften via een icoon en bijhorende tekst vermeld. Op die manier krijgt de gebruiker een duidelijk en snel overzicht van hoe hij/zij hun product kunnen wassen. 

Een BH wordt vaak ook verkocht als setje, ook dit laatste gegeven moest duidelijk zijn naar de gebruiker toe. Wanneer een bepaald product deel uitmaakt van een specifiek setje dan worden ook de andere producten hiervan vermeld.

Klantenservice staat heel centraal bij Lingerie Marie, daarom is het ook zeer belangrijk dat ze hun product aankopen in de juiste maat. Met behulp van duidelijke call-to-actions helpt Lingerie Marie mee bij het bepalen van hun correcte maat.

Responsive lay-out

Tegenwoordig surfen meer en meer gebruikers mobiel. Een website moet dus naast een mooie look & feel ook een goede responsive uitwerking hebben. Ook dit project werd uitgebreid getest op allerlei devices zodat de klant op een aangename en duidelijke manier zijn / haar aankopen kan doen.

Webatvantage - showcase - Lingerie Marie - Van de Velde
Cookie