Vernieuwend webdesignnabij Gent en Gavere

De digitale wereld is steeds in evolutie. Het is dan ook een hele uitdaging om er voor te zorgen dat je website hier steeds op in speelt. Ons gepassioneerd team designers is op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen webdesign voor Gent.  

Ontdek wat Webatvantage voor jou kan doen
image_top.jpg

Responsive webdesign uit Gent is een must 

Met de opkomst van gebruik van mobiel internet, is een responsive webdesign in Gent intussen een absolute noodzaak geworden voor een website. Deze evolutie heeft ook invloed op het webdesign van sites. Zo is scrollen op een website een evidentie geworden.

Verder laten designs zich ook inspireren op het wenskaartenmodel. Deze look is geïnspireerd op Pinterest, waarbij alle content mooi geschikt wordt. Zo blijft de structuur van de site uitnodigend en overzichtelijk ogen, ook bij mobiel gebruik.

Up to date met de nieuwste trends

Bij de constante evolutie van webdesign, staat de gebruikservaring steeds centraal. Zo worden regelmatig nieuwe trends gelanceerd, die onze designers kritisch opvolgen. Bovendien weten zij deze perfect te integreren binnen uw project.

Met het basisprincipe van less is more, worden eenvoudige en platte designs gebruikt in plaats van driedimensionale afbeeldingen. Maar vormgeving wordt tegelijk steeds geavanceerder, en typografie wordt gevarieerder, unieker, en groter. Alles opdat de bezoeker de gepersonaliseerde boodschap zeker niet mist. Zowel persoonlijkheid als leesbaarheid zijn van belang, waardoor sites zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen worden.

Reken op onze experts
screen_2.jpg

Kies voor vernieuwend webdesign

Om te zorgen voor een gepersonaliseerde site afgestemd op de gebruikers, kan men een overzicht geven van welke producten en diensten de klant laatst bekeek. Om aantrekkelijk te blijven ogen tussen de massa, worden vaak maximaal grote achtergrondafbeeldingen gebruikt. Daarnaast worden websites worden ook steeds interactiever, zo ook het webdesign in Gent. Zo worden video’s geïntegreerd, zelfs als achtergrondafbeelding. In een ultieme poging zich te onderscheiden van de concurrentie, kan men opteren voor het gebruik van eigen foto’s in plaats van stockfoto’s. Voorwaarde is dan wel dat deze van hoge kwaliteit zijn. 

Wij blijven ons steeds engageren om goede concepten te creëren aan de hand van gekende en vernieuwende technieken. Bekijk ons portfolio, en neem vrijblijvend contact met ons op voor het ontwerpen van een innovatief webdesign in Gent

Bekijk onze showcase ter inspiratie
mockup.png

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het ontwerpen van een innovatief webdesign in Gent. Ons kantoor is gelegen in Asper bij Oudenaarde.

Contacteer Webatvantage
Cookie