TookuReizen, de horizon voorbij

Over de klant

Tooku brengt je ver ver weg

Tooku betekent letterlijk ‘ver weg’ in het Japans. Voor dit bijzondere reisbureau zijn er geen grenzen. Zo brengen ze je niet alleen naar de meest exotische locaties en meest unieke plekjes, maar kan je ook steevast rekenen op een uitstekende dienstverlening. Kies ook voor een stressvrije vakantie op maat, zodat jij zonder zorgen alleen nog hoeft te genieten van de luxe en comfort. 

bekijk Tooku

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
Webatvantage showcase - tooku - homepagina

De opdracht

Met dit project werd Webatvantage geïntroduceerd in de reissector, een zeer diverse en boeiende wereld. Voor elk project proberen we zo snel mogelijk op dezelfde golflengte te raken. In deze fase is het van belang om te polsen naar wat belangrijk is voor de klant, om onze beide visies naast elkaar te leggen en via duidelijke communicatie te zoeken naar het juiste resultaat voor hun doel. Zelden ging het zo snel als bij Tooku.

Onze aanpak

Als reisbureau brengt Tooku een totaalervaring naar prachtige oorden, dus het was belangrijk dat we die ervaring vertaald kregen naar de digitale wereld. Door een rechtlijnige communicatie en de juiste match, konden we genieten van een zeer goede samenwerking. 

We wisten dat Tooku zeer sterke content met prachtige foto’s had en daar hebben we extra rekening mee gehouden bij het ontwerpen van de pagina’s. Het resultaat werd een site met de nodige ademruimte en plaats voor grote foto’s. Door gebruik te maken van de lettertype combinatie Min Sans en Inria Serif, creëren we een symbiose van strakheid en elegantie. Ook trekken we de diagonale lijn van het logo door naar de verschillende secties in de site.

Webatvantage showcase - tooku - homepagina

Dankzij Webatvantage hebben we bij Tooku nu een website waar we he-le-maal achterstaan. Dankzij hun expertise op vlak van design en development zijn we enorm blij met het resultaat. De samenwerking was gemoedelijk en het talent binnenin hun bedrijf zeer noemenswaardig. Merci voor de samenwerking!

LeilaMarketing & Communicatie

Dat tikkeltje extra

De service en pakketten van Tooku zorgen ervoor dat je reis tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Deze aandacht voor details hebben we verder doorgetrokken. Zo hebben we verschillende animaties uitgewerkt doorheen de site. Het beste voorbeeld hiervan blijft de kaart bij een reis. Hier hebben we een systeem ontworpen dat kijkt naar de verschillende locaties en een route uitstippelt. Het was ons doel om de reis heel visueel weer te geven. Wanneer men dus door de pagina scrolt, en zo ook door de planning van de reis, zal de kaart updaten met een visualisatie waar je ongeveer zit in de reis. Een dynamische en visuele manier van data weergeven.

Webatvantage showcase - tooku - homepagina
Cookie