20

Epische Conferenties & Teambuildings Om nooit te vergeten

teambuilding

Na de succesvolle teambuilding in Dubai, waarbij we de Expo bezochten, bezochten we ditmaal een compleet andere omgeving. Lapland en Stockholm boden ons de perfecte setting voor een unieke en avontuurlijke ervaring. Uitvalsbasis was deze keer Kiruna, een stad helemaal in het noorden van Zweden en deel van Lapland. Meer weten over onze teambuilding naar Lapland? Lees ons blogbericht!

Lees ons blogbericht

conferentie

Dubai is een indrukwekkende stad die middenin de woestijn is gebouwd. De stad heeft veel wolkenkrabbers en het hoogste gebouw ter wereld de ‘Burj Kalifa’. Onze teambuilding in Dubai was gevarieerder dan ooit. Zo sloten we een avond af op een rooftop bar met zicht op de skyline van Dubai, gingen we met de jeep door de woestijn, kregen we een initiatie golf en voeren we met een boot langs verschillende iconische plaatsen waaronder The Palm.

teambuilding

Uitstel is geen afstel. Na 2 jaar corona bezochten we de Wereldexpo in Dubai. Expo 2020 gaf een blik op de technologieën en ideeën van de toekomst. Onderwerpen zoals klimaat, duurzaamheid en ruimtevaart kwamen regelmatig aan bod en gaven ons een kijk naar wat de toekomst brengt. Architecturaal waren er verschillende paviljoenen die in het oog sprongen waaronder Marokko, Singapore en Saoedi-Arabië.

Meer sfeerbeelden

conferentie

Rise Conference was het buitenbeentje op vlak van conferenties die we hebben bijgewoond. Waar we voorheen ons enkel lieten inspireren door mensen binnen ons werkveld, gingen we deze keer onze creativiteit halen bij mensen die niet noodzakelijk iets met het web deden.

Bij Rise kon je proeven van verschillende soorten start-ups. Data bekijken van grote spelers of ontdekken hoe Carlsberg aan marketing doet.

teambuilding

Hongkong was voor ieder van ons een stap in het onbekende. Het dompelde ons onder in een wereld waar hoofdzakelijk Cantonees werd gepraat. Waar we geconfronteerd werden met een subtropisch klimaat. Een muur van drukkende, vochtige warmte die ons op de knieën wou krijgen.

De mix van de Oosterse en Westerse culturen, samen met het taoïsme, wisten ons echter voldoende te inspireren zodat we de hitte achter ons konden laten. Temidden de reis namen we even tijd om de grenzeloze ambitie van Macau op te zoeken. Wat ons echter vooral zal bijblijven, is de relevantie van de reis op dat moment. We hebben Hongkong gezien op de vooravond van de rellen. Het land zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.

Meer over de Rise Conference 2019

conferentie

We lieten ons inspireren door de sprekers van Awwwards, in het magnifieke Palace of Fine Arts. Er werd ingezoomd op het belang van microtransities, we kregen een blik in de gedachtegang van Haraldur Thorleifsson en werden er op humoristische manier doorgehaald door Pablo Stanley.

teambuilding

San Francisco mocht niet ontbreken in onze lijst. Het is de geboorteplaats van Google, Facebook en andere tech start-ups. Het is tegelijk de meest Europese en de meest dure stad in Amerika. Het is de plaats waar de iconische intro van Full House werd opgenomen. We kunnen zo wel even doorgaan. Boven alles is San Francisco vooral een heel iconische plaats die, ondanks de nooit eindigende groei, zijn charme weet vast te houden.

Ontdek Awwwards 2018

conferentie

In 2017 streek Awwwards neer in Londen, met een goeie mix tussen serieuze en grappige sprekers. Revelatie van de conferentie was Mr. Bingo. De illustrator die geld verdiende door mensen uit te schelden aan de hand van geïllustreerde postkaarten. Seb Lester’s kalligrafie leerde ons dan weer geduld en zelfvertrouwen te hebben.

teambuilding

Londen was voor ons een reis die de team spirit cementeerde tot wat het nu is. Na het fenomenale New York, zochten we de cultuur wat dichter bij huis. Dat betekende concreet gaan kijken naar een optreden van de musical ‘Phantom of the Opera’ of ons volledig laten gaan in Silent Disco bovenaan de Londen Shard.

Herbeleef deze teambuilding

conferentie

Awwwards ging voor het eerst intercontinentaal met hun conferentie en wij moesten daar uiteraard bij zijn! Gedurende twee dagen zaten we in het French Institute Alliance Française tegenover Central Park. We genoten van sessies over wearables, emotive UI en storytelling. De conferentie werd afgesloten in stijl met een after party op de grootste rooftop club in Manhattan.

teambuilding

Webatvantage werd dit jaar 15 jaar en daarom gingen we het verder zoeken dan ooit: The Big Apple. Een metropool met een drukte en leefritme waar wij als modale Belg toch even moeten in komen. De stad die nooit slaapt had zòveel te bieden, dat we maar het topje van de ijsberg hebben gezien. We gingen naar Brooklyn, One World Trade Center, wandelden over Brooklyn Bridge en gingen op zoek naar een Belgian Beer Pub om de Rode Duivels te zien voetballen.

Herbeleef deze teambuilding

conferentie

Onze eerste conferentie van Awwwards! Het begin van een traditie die zich verschillende jaren zal verder trekken. Tobias Van Schneider vertelde ons om meer vertrouwen te hebben in onze ideeën. Als mensen zeggen dat het idee gek en stom is, zou je wel eens een goed idee kunnen hebben. David Navarro & Claudio Guglieri brachten hun visie over de toekomst en hoe het menselijk lichaam de volgende computer interface wordt.

teambuilding

Barcelona, de charmante stad aan de Costa Brava, geboorteplaats van de Sagrada Familia en de ideale stad om de beste tapas en sangria te nuttigen. We gingen naar een icebar en vonden per ongeluk het enige café zonder alcohol. Met de fiets deden we een natuurroute met zicht op de skyline van de stad.

Ontdek Awwwards 2015

teambuilding

Quisque rutrum. Fusce egestas elit eget lorem. In hac habitasse platea dictumst. Nulla sit amet est. Donec venenatis vulputate lorem.

Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Vestibulum facilisis, purus nec pulvinar iaculis, ligula mi congue nunc, vitae euismod ligula urna in dolor. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Fusce convallis metus id felis luctus adipiscing. Fusce vulputate eleifend sapien.

Lees ons blogbericht
Cookie