webdesign in oudenaardekies voor Webatvantage

Een website is een belangrijk onderdeel van het imago van een bedrijf en merk. Intussen is het echter een hele uitdaging om nog op te vallen in het stijgende online aanbod,  waarbij het steeds belangrijker wordt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Laat daarom een website uitwerken door een professioneel bedrijf. Ons ervaren team heeft graag vorm aan uw webdesign in Oudenaarde.

Bekijk onze website
image_top.jpg

Geen bedrijf zonder website

Een bedrijf zonder website bestaat nog nauwelijks. Iedereen erkent intussen het belang van een online bestaan. Een website geeft informatie aan de bezoekers over het bedrijf en haar visie, over de producten en diensten, en zorgt er bovendien voor dat het bedrijf overal ter wereld te vinden is.

Een website is het online visitekaartje van een bedrijf. De uitstraling van het webdesign van een site is belangrijk, want het geeft een eerste indruk van het bedrijf aan de bezoekers. Daarom houden wij bij het ontwerpen van een site aandacht aan de wensen van onze klanten, maar bovenal met die van hun klanten.

mockup.png

Geen website zonder webdesign

Webatvantage maakt kwalitatief hoogstaande websites met steeds een exclusief webdesign in Oudenaarde. Ons ambitieus team maakt websites helemaal op maat, en zorgt dat dat deze afgestemd zijn op de wensen van de klanten. Bovendien houden wij steeds rekening met bestaande en vernieuwende SEO-technieken, opdat een site beter gaat scoren in de zoekresultaten van Google en zo ook beter gevonden wordt.

Bekijk zeker onze nieuwste website en webshop realisaties in onze portfolio. Onze gerealiseerde projecten en klanten zijn meteen de beste referenties van ons webdesign in Oudenaarde. Onze ambitieuze designers blijven steeds op de hoogte van de laatst nieuwe evoluties op gebied van webdesign.

screen_1.jpg

Responsive design uitgegroeid tot een absolute must. De intrede van responsive websites heeft ook invloed op het webdesign. Zo worden de pagina’s van websites steeds langer in de lengte, en wordt klikken vervangen door scrollen. Hierdoor komt meer informatie op één pagina te staan, die vervolgens kan opgesplitst worden in losse navigatie-onderdelen.

Neem zeker contact met ons op voor het ontwerpen van een website met gepersonaliseerd webdesign in Oudenaarde. Wij bespreken de wensen van onze klanten graag samen, en stellen onze diensten af op hun noden. Ons kantoor is gelegen in Asper bij Oudenaarde. 

Contacteer Webatvantage
Cookie