CrossIntWaar talenten kruisen en successen groeien

Over de klant

CrossInt kruist paden van mensen die samen grootse dingen kunnen verwezenlijken.

CrossInt is een toonaangevende leverancier van board, executive & direct search, maar ook recruitment outsourcing, executive interim management en leadership advisory & consultancy diensten. CrossInt helpt organisaties bij hun zoektocht naar het vinden van de juiste personen om zo hun doelstellingen te realiseren. Dit principe is ook de kern achter hun nieuwe slogan, namelijk 'Waar talenten kruisen en successen groeien'.

bekijk CrossInt

Onze diensten

  • huisstijl
  • webdesign
  • webdevelopment

De samenwerking

Voor de nieuwe website van CrossInt hebben we nauw samengewerkt met de klant om een heldere structuur en organisatie van de inhoud te creëren. We hebben regelmatig overleg gehad met de klant om deze aspecten te bespreken en waar nodig te verbeteren. Dankzij deze samenwerking hebben we een succesvol en aantrekkelijk resultaat kunnen behalen.

Het ontwerp

De slagzin 'Waar talenten samenkomen en successen groeien' moet zichtbaar zijn in het ontwerp van de website, net zoals in het beeldmateriaal. Bij het openen van de website wordt het concept subtiel geïllustreerd door middel van een animatie waarbij twee foto's elkaar kruisen en de diensten van CrossInt presenteren. Het puntje in het logo vormt de basis voor alle andere elementen op de website. Deze vorm wordt ook gebruikt om het beeldmateriaal te presenteren en om de vier diensten visueel weer te geven. Elke dienst heeft een symbool gekregen met een cirkel als basiselement.

Techniek, creativiteit en project management verenigd onder één dak. Positieve ingesteldheid inbegrepen.

Wim Van KerckhoveManaging Partner

De fotografie

Om de slagzin en de diversiteit binnen CrossInt nog meer te benadrukken werden ook alle foto's vernieuwd. Op voorhand werd er door middel van een draaiboek beslist welke sfeer en gevoel alle foto's moesten uitstralen. Het was eerst en vooral belangrijk dat de foto's een soort van persoonlijke uitstraling kregen, zakelijk maar toch ook met een spontaan gevoel. Medfe dankzij de goede samenwerking tussen de fotograaf en CrossInt hebben we dit resultaat kunnen bereiken.

Cookie