Voor koppelingen met softwarepakketten in fashionkies je voor de aanpak van een expert

Bij Webatvantage kan je rekenen op een ruime ervaring met het koppelen van diverse softwarepakketten in de fashionindustrie. Zo zijn wij onder meer vertrouwd met Midelco, SoftTouch en Gencom. Met onze deskundigheid zorgen wij voor een optimale integratie in verschillende soorten webshops. Bij deze koppelingen wordt rekening gehouden met zowel de mogelijkheden van het pakket als de wensen van de klant. Samen bekijken wij welke integraties de beste oplossingen bieden voor jouw bedrijf.

reken op ons professioneel en ervaren team
webatvantage-seo-fashion-top.jpg

Een succesvolle koppeling in de modebranche met Midelco

Webatvantage zorgt voor de koppeling met Midelco, een eenvoudig softwarepakket dat zich richt tot de fashionindustrie. De koppeling met Midelco maakt het mogelijk om voorraad op te halen en te beheren, geleverde goederen snel online toe te voegen en te voorzien van de nodige correcte productinformatie, alsook het vlot terugsturen van orders. Het is een totaaloplossing voor zowel kleine éénmanszaken als modebedrijven met meerdere filialen, dat maakt dat deze software perfect schaalbaar is voor elke zaak.

Een koppeling met het gebruiksvriendelijke SoftTouch

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met koppelingen met SoftTouch. Het gebruiksvriendelijke softwarepakket is ontwikkeld op maat van diverse modezaken en biedt een realtime overzicht voor administratief beheer, alsook een gecentraliseerde database. Met deze specifiek toegepaste software bieden zij ondersteuning bij het optimaliseren van stock, stimuleren zij de online verkoop door het geven van een beter zicht in de interne cijfers en het opbouwen van trouwe klantenrelaties.

De ruime mogelijkheden met een koppeling met Gencom

Gencom is een ERP applicatie die modulair is opgebouwd en software biedt voor een professioneel beheer voor groothandelsbedrijven in de modebranche en meer. Het bedrijf levert IT-oplossingen met onder meer diverse softwaretoepassingen. De softwarepakketten van Gencom helpen bij het automatiseren van je business en dat in diverse sectoren.

bekijk alvast enkele van onze fashion projecten

Deze verschillende softwarepakketten bieden allen oplossingen aan die een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw zaak. Reken op Webatvantage voor een goede integratie en een optimale werking.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden
Cookie