Small team of overachieverswith a passion for digital

Wie we zijn

Webatvantage is een dynamisch en gepassioneerd team. Creativiteit, enthousiasme, maatwerk en professionaliteit staan bij ons centraal. Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven specialisten in hun vakgebied. In teamverband tackelen wij met plezier elke briefing en halen wij voldoening uit het werk dat we leveren. Met onze talrijke ervaringen, zorgen wij voor kwalitatief hoogstaande producten en dat zowel op gebied van design als development. Wij kijken er naar uit ook uw project vorm te geven.
We bestaan al meer dan 23 jaar23
Hal-2.jpg
LievenVanMullemCH.jpg
lapland2023_286.jpg
dubai_webatvantage_247_IMG_9756.jpg

Wat we doen

Opmerkelijk webdesign, expertise in webshops, CMS op maat en efficiënte mailings.

Reken hiervoor op het straffe team van Webatvantage. Wij maken steevast eigentijdse en gebruiksvriendelijke websites, volgens de laatste webstandaarden en rekening houdend met de wensen van de klant. Dit alles aangevuld met extra diensten zoals SEO om online te scoren, SEA als online reclame, treffende sociale media campagnes die vloeiend op elkaar zijn afgestemd, doelgerichte copywriting, creatief logo-ontwerp, unieke typografie, iconografie, app design en sprekende fotografie. Met een totaalpakket creëren wij uw online succes.

Webdesign

Het is geen geheim dat wij graag vormgeven en dit doen met een oog voor detail en een flair voor functionaliteit. Naast onze passie voor pixel-perfectionisme zijn wij sterke supporters van een optimale gebruikservaring. Want, nóg belangrijker dan uw tevredenheid over uw website, is dat van zijn bezoekers. Samen met u vinden wij de juiste formule voor een succesvol online bestaan van uw bedrijf of organisatie. Wij garanderen u een uniek webdesign op maat ontworpen. Reken op ons wanneer u op zoek bent naar creatief webdesign bij Gent. Zowel voor webdesign nabij Gent als voor webdesign nabij Oudenaarde is Webatvantage dichtbij gelegen. Maar onze services kennen geen grenzen, zo kan u altijd bij ons terecht ongeacht uw locatie. 

Webdevelopment

We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van webshops gekoppeld aan een kassasysteem en daar zijn we trots op. Wij bouwen overzichtelijke en stijlvolle webshops waar elke gebruiker feilloos zijn of haar weg in vindt. Dankzij een gecertifieerd partnership met de betalingsprovider Ingenico Payment Services (voorheen Ogone) kan uw webshop diverse betalingen aanvaarden. Daarnaast zorgen wij ook voor een naadloze koppeling met softwarepakketten. Reken op onze ervaring met onder meer koppelingen met softwarepakketten in fashion en koppelingen met softwarepakketten in vastgoed

Seo

Met SEO technieken, komt uw website bovenaan de lijsten te staan bij zoekmachines, en bereikt u maximaal de doelgroep. Met aangepaste vorm en inhoud, gecombineerd met linkbuilding, worden uw teksten opgemerkt door zoekmachines. Zorg dat wie u zoekt, u ook snel vindt. Doe daarom beroep op onze diensten en expertise als SEO-specialist. Reken op ons webbureau bij Gent

Mailings

Met ons intern ontwikkelde mailing-applicatie stelt u gemakkelijk nieuwsbrieven op die perfect aansluiten bij uw website of webshop. Hiermee importeert u snel en eenvoudig e-mailadressen, worden terugkerende mails automatisch afgehandeld, is een uitschrijfmogelijkheid standaard geïntegreerd en een grondige rapportering voorzien. Laat uw nieuwsbrieven maken door een professional en werk op een groot en tegelijk gericht bereik van uw doelgroep. 

Copywriting

Om zijn doel te bereiken, heeft een website goed geschreven content nodig. Zorg dat de bezoeker uw site leest, contact opneemt, en meteen bestelt. De schrijftaal bepaalt in belangrijke mate de actie. Neem daarom contact met ons op, en laat ons uw webteksten schrijven of herschrijven.

Small teamBig hearts

Lieven Van Mullem
Lieven Van MullemBestuurder
Wim Puissant
Wim PuissantBack-end developer
Melissa Calsyn
Melissa CalsynCommunicatie coördinator
Simon Vanden Haesevelde
Simon Vanden HaeseveldeProject Manager / Developer
Jarno Lasseel
Jarno LasseelProject Manager / Developer
Sam Van de Steen
Sam Van de SteenProject Manager / Developer
Jeffrey Lermyte
Jeffrey LermyteDesigner / Front-end
Wouter Standaert
Wouter StandaertProject Manager / Developer
Robert Nurijanyan
Robert NurijanyanDesigner / Front-end
Tom Six
Tom SixBack-end developer
Ruben Comhaire
Ruben ComhaireDesigner / Front-end

aan de slag als stagiair bij webatvantage

Meer info

We're going places#Londen

Samen meer dan 1200km gestapt

In onze sector is het een absolute must om te blijven bijleren en op de hoogte te zijn van de nieuwste evoluties. Neem daarom alvast een kijkje naar welke interessante congressen we reeds bijwoonden. Zo brachten onze teambuildings ons al naar bijna alle mogelijke windrichtingen, gaande van Barcelona, naar New York, tot Londen, San Francisco, Hong Kong, Dubai en Lapland.

Op deze boeiende vakspecifieke events komen onder meer de nieuwste trends in design, data science en artificial intelligence aan bod. Graag blijven wij onze nieuw opgedane kennis en ervaringen steeds met jullie delen. Hou onze website en sociale media dus regelmatig in het oog. Waar zullen de volgende kilometers ons heenbrengen?

Versleep

Gecertificeerde partners

MultiSafePay
Microsoft
DNS Belgium
Feweb
DNS EU
Worldline
Mollie
Cookie