Tailor-madeOnline Experiences

Bekijk onze projecten

Onze waarden

Ons verhaal begint bij het luisteren naar onze klanten. Zo creëren wij unieke websites die aansluiten bij de noden van de klant. Onze websites zijn niet alleen visueel mooi, maar zijn ook geoptimaliseerd om uw online aanwezigheid te maximaliseren. Wij leveren puur maatwerk en bouwen websites die uw bedrijf mee vormgeven.

Lees meer over ons
We bestaan al meer dan 18 jaar18

WorkPlay

Onze cultuur

Onze projecten vormen het resultaat van ons enthousiasme en plezier in ons werk. Met onze nieuwsgierigheid in nieuwe technieken en trends blijven wij graag verrassen en een up-to-date aanpak verzekeren. Neem snel een kijkje naar onze recent gelanceerde projecten en volg alles overzichtelijk via Instagram. Als een hecht team gaan wij elke uitdaging aan en wordt de balans tussen werk en plezier bewaard. Zo durven we ons nogal eens uitleven met een partijtje biljart, kicker, playstation of gamen. Maar ook onze boeiende teambuildings zijn niet te missen.

Ontdek teambuildings
Versleep

Gecertificeerde partners

MultiSafePay
Microsoft
DNS Belgium
Feweb
DNS EU
Google
Ingenico
Mollie

Wij staan garant voor uw online succes.

Op zoek naar sterk webdesign? Wij zorgen ervoor dat uw online succes verzekerd is via gebruiksvriendelijke websites en renderende webshops. Bij ons kan u rekenen op een creatief ontwerp op maat, met behoud van de eigen huisstijl. 

Lees meer

Aan de hand van mobielvriendelijke uitwerkingen en development volgens de nieuwste technologieën, kan de klant rekenen op een uitzonderlijke webervaring. Kies daarnaast voor onze extra diensten SEO en SEA om maximaal in te zetten op uw doelgroep. Lees er ook meer over in onze SEO-kitchen. Ook sociale media kennen voor ons geen geheimen meer.

Als professionals in webdevelopment maken wij gebruik van ons eigen ontworpen CMS, genaamd Mendeleev. Dit maakt het voor u mogelijk om heel eenvoudig zelf aanpassingen aan uw website aan te brengen. Aan de hand van een goede integratie van Google Analytics en een uitgewerkte Rank Checker worden ook alle websitebezoeken overzichtelijk weergegeven. Door middel van gerichte mailings op maat, houdt u heel eenvoudig uw klanten op de hoogte. Verder kan u als klant steeds rekenen op de gewenste support en service wanneer nodig. Ons team staat met plezier voor u klaar. Wanneer ontmoeten we elkaar?

Lees meer
Cookie