Een koppeling met softwarepakkettencreëert ruime mogelijkheden

Door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten kunnen bedrijfsactiviteiten geoptimaliseerd worden. Voor een alom bruikbaar resultaat worden deze geïntegreerd in de website. Brede softwarepakketten kunnen in verschillende sectoren ingezet worden en bieden diverse mogelijkheden. De koppeling en integratie van dergelijke breed inzetbare software vraagt wel maatwerk. Webatvantage kan rekenen op ruime ervaring in het koppelen van diverse softwarepakketten. Wij bekijken steeds wat de beste oplossing kan zijn voor elke zaak.

koppelingen met diverse softwarepakketten door onze experten
webatvantage-seo-softwarepakketten-top.jpg

Koppeling met Navision of Microsoft Dynamics    

Navision, de vroegere merknaam van Microsoft Dynamics, is één van de betere ERP- en boekhoudpakketten. Met Navision kan administratie vereenvoudigd worden. Het beheer van het programma ligt bij Microsoft, waardoor het perfect geïntegreerd wordt met andere Microsoft software, programma’s en producten.

Navision is herkenbaar, eenvoudig en intuïtief in gebruik. Er is één database waardoor de informatie beschikbaar is voor het hele bedrijf en er geen dubbel werk meer nodig is. Daarnaast is het altijd en overal toegankelijk, groeit het mee met het bedrijf en is het heel flexibel. Verder biedt het diverse geïntegreerde uitbreidingen zoals managementrapportering, document management, sales- en productconfigurator, grafische planning, diverse integraties op de werkvloer zoals scanning en etikettering, e-commerce en webintegratie, alsook financiële tools en diensten. Tegelijk kan de software inzichten geven bij het nemen van beslissingen. 

Navision software is ruim inzetbaar voor diverse sectoren, zoals boekhouden, bouw, interieur, textiel, tuin en vrije tijd, verhuur, voeding en diverse andere sectoren. Gezien Webatvantage reeds ruime ervaring heeft met deze software, kunnen wij diverse oplossingen en mogelijkheden met Navision voorleggen.

Dagico Vary, specifieke software voor verhuurbedrijven

Eén van de software ontwikkelingen van Dagico is het softwarepakket Vary. Met de Vary software van Dagico wordt het beheren van je activiteiten gecentraliseerd in één applicatie. Zowel commerciële activiteiten, beschikbaarheid van apparatuur, planning en facturatie worden zo optimaal toegankelijk via het platform. Vary biedt zowel mogelijkheden tot boekhoudkundig en financieel beheer, als voorraadbeheer, commercieel beheer, beheer van planning en HR, alsook tot business intelligence met het volgen van de evolutie van je activiteiten. Vary biedt gebruiksvriendelijke modules gericht op het verhogen van de bedrijfsproductiviteit voor bedrijven die werkzaam zijn in de verhuursector.

webatvantage-seo-softwarepakketten-right.jpg

ClubPlanner, software op maat van clubs en verenigingen

De kassasoftware van ClubPlanner biedt een modulair beheer van leden en reservaties. Het programma ClubPlanner biedt modules zoals ledenbehoud, personeelsplanning en berichtenservice. Via de ClubPlanner wordt het eenvoudig om data uit te wisselen. De ClubPlanner kan gekoppeld worden met ledenadministratiepakketten, leadgenerators en websites. De software omvat onder meer ledenbeheer, reserveringscontrole, toegangscontrole en meer. Het gebruiksvriendelijk pakket voor ledenbeheer, facturering en planning kan volledig naar de behoeften en noden geconfigureerd worden voor een optimaal gebruik.

neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden
webatvantage-seo-softwarepakketten-left.jpg
Cookie