Thermaeeindeloos ontspannen en genieten

Over de klant

breed scala aan ontspanningsmogelijkheden

Thermae biedt zowel diverse wellness faciliteiten als sportmogelijkheden. Hiervoor beschikt Thermae over meerdere vestigingen in de buurt van Brussel. Op het 400 jaar oude kasteeldomein van Thermae Boetfort kom je helemaal tot rust. Maar het is ook heerlijk ontspannen bij Thermae Grimbergen waar je omgeven wordt door een groene oase. Wie er graag voor iets langer tussenuit wil, kan bij Thermae overnachten in de charmante kamers van de hotels. Voor een stevige work-out kan je ten slotte bij Thermae Sports terecht in de professionele health club. Thermae biedt voor elk wat wils.

bekijk Thermae

Onze diensten

  • e-commerce
  • nieuwsbrieven
  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Thermae macbook pro

De opdracht

Het is altijd fijn wanneer een tevreden klant opnieuw beroep op ons doet. Het is dan ook met veel enthousiasme dat we aan de slag gingen met het vernieuwen van de website van Thermae. Het project vroeg het herdenken van de volledige structuur van de website. Tijdens dit denkproces werd de bezoeker van de website steeds centraal geplaatst. Dit met als doel om de gebruiker zo vlot als mogelijk te begeleiden in een bezoek, zodat die zo snel mogelijk op de gewenste bestemming aankomt.

Thermae wellness right

Onze aanpak

Thermae biedt een ruim aanbod aan diverse ontspanningsmogelijkheden aan. Deze sfeer wilden we dan ook doortrekken doorheen de website. Daarnaast wordt veel belang gehecht aan fotografie. Doorheen de site zijn dan ook diverse kwalitatieve foto’s op zoveel mogelijk plaatsen verwerkt. Voor dit project werd een terugkoppeling opgezet met Clubplanner, het platform dat de klant gebruikt voor het registreren van hun boekingen en de registraties van hun cadeaubonnen. Verder werd voor deze klant ook een uniek winkelmandje op maat gemaakt. Deze werd speciaal ontworpen zodat de gebruiker op een zo gebruiksvriendelijke manier zijn bestelling kan uitvoeren. Via het betalingsplatform Mollie, kan de bezoeker vervolgens de betaling afronden via een uiterst gebruiksvriendelijke interface. 

Thermae desktop homepage
Thermae relax right

Klaar voor een ontspannen bezoek aan Thermae

Bij de ontwikkeling van de website stond navigatiegemak doorheen de verschillende locaties centraal, maar toch blijft het eigen karakter van elke vestiging behouden. Kom ook snel het ruime aanbod verzorgingen van Thermae ontdekken. En laat je verwennen met een deugddoende massage of een heerlijk bezoek aan de thermen. Met een wellness arrangement naar keuze vind je vast een leuk ontspanningsmoment dat helemaal bij je past.

Webatvantage is niet zomaar een bureau, maar een groep van jonge en dynamische mensen met elk een eigen, sterk profiel die je project écht ter harte nemen. Hun goede inschattings- en inlevingsvermogen maken dat ze goed weten wat je wilt en dat maakt het heel aangenaam werken.
Flexibiliteit, klantencontact, programming én design van de bovenste plank.

RoelMarketing Manager Thermae.com
Thermae iphone right
Cookie