outrEnter the outside

Over de klant

OUTR biedt alles voor outdoor cooking en living

OUTR brengt een divers gamma aan outdoor producten om het buiten zijn, koken, eten en leven nog fijner te maken. Ze bieden inspirerende outdoor designitems die allen een connectie hebben met vuur en warmte. Zo bestaat hun aanbod naast ketels, BBQ’s, kamado’s en plancha’s, ook uit vuurhaarden, pizzaovens en houtopslag. OUTR is extravert, fun-loving, zorgeloos en spontaan. Een beleving om te delen, samen met het gezin, familie en vrienden. Elk moment van de dag, het hele jaar door.

bekijk Outr

Onze diensten

  • e-commerce
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Webatvantage showcase - Project Outr - Website

De opdracht

Na een eerdere fijne samenwerking voor moederbedrijf FERO NV, waren we dan ook verheugd nu ook de website voor OUTR te mogen ontwikkelen. Zowel via hun webshop als dealers zijn hun bijzondere outdoor cooking en living producten verkrijgbaar. Hierbij kregen we de vraag om voor dit unieke project de focus te leggen op de presentatie van hun producten en het weergeven van de juiste sfeer, zoals het sociale aspect om samen met vrienden en familie te genieten.

Onze aanpak

Onze ervaring van een eerdere samenwerking zorgde ervoor dat beide partijen reeds goed wisten wat ze konden verwachten, wat de efficiëntie en het verloop enkel nog verbeterde. We hebben voornamelijk gewerkt rond productpresentatie en sfeer, minder op cijfers en verkopen. Het gebruik van kwalitatief beeldmateriaal was hierbij uiteraard essentieel. Verder biedt de site ook de mogelijkheid aan de klant om sfeerfoto’s op hun site ook rechtstreeks te linken aan hun producten zelf en zo de stap naar het winkelmandje verder te verkleinen.

Showcase Webatvantage - Project Outr - Homepagina

Voor onze OUTR website konden wij opnieuw rekenen op de expertise van Webatvantage.
Dankzij hun efficiënte aanpak werden de wireframes en het design van de website snel afgewerkt.
De communicatie verliep vlot, waardoor de website in een mum van tijd gevuld was.
Zij hielden rekening met onze krappe deadline en slaagden erin om mooi op tijd een afgewerkt resultaat neer te zetten.

Laura CloetensMarketing assistent

Het ontwerp

Voor het ontwerp hebben we ons voornamelijk gebaseerd op hun nieuwe huisstijl dat heel jong, fris en toegankelijk oogt. OUTR is een uniek merk dat zachtere kleuren gebruikt dan wat men doorsnee ziet op een site voor BBQ-materiaal. Dit wordt gecompenseerd door middel van een sterke gewaagde typografie. Met deze bijzondere huisstijl weten ze ook een jong publiek aan te spreken. OUTR is er voor iedereen die eenvoudig wil genieten van vuur, het buitenleven en gezelschap.

Webatvantage showcase - Project Outr - Website
Cookie