Juweliers CasteurExclusieve juwelen & horloges

Over de klant

Juweliers Casteur is geen klassieke juwelier maar brengt exclusieve collecties juwelen en horloges met een verhaal

Juweliers Casteur staat sinds generaties gekend voor de verkoop van exclusieve kwaliteitsjuwelen en horloges. Het perfecte geschenk om een uniek moment in je leven voor eeuwig te koesteren. Met een ruim aanbod aan exclusieve merken vind je gegarandeerd het perfecte geschenk dat je een eeuwigheid bij blijft. Liever iets dat helemaal gepersonaliseerd is aan jou? Geen probleem, Juweliers Casteur heeft ook een eigen atelier dat je wensen op maat kan realiseren, om dat speciale moment net iets onvergetelijker te maken. 

bekijk Juweliers Casteur

Onze diensten

  • e-commerce
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Webatvantage - showcase - Casteur - intro

De samenwerking

We hebben nauw samengewerkt met de klant om een atypische webshop te maken. Hierbij ligt de focus in eerste instantie om de exclusieve beleving van Juweliers Casteur over te brengen naar een digitale media en de klant weg te laten dromen in het oogstrelende, exclusieve aanbod. Met zorgvuldig gekozen beeldmateriaal, typografie en kleur hebben we hun tijdloze, ambachtelijke en elegante visie overgebracht naar een webshop waar de beleving primeert boven alles. Een gigantische pluim dient aan de klant gegeven te worden voor het integreren van zowel tekst als beeldmateriaal dat het ontwerp alleen maar ten goede komt. Via een naadloze ervaring kan je zowel mobiel als op je computer wegdromen van absolute luxe.

Time to give

Bij Juweliers Casteur wenst men bij de mijlpalen is ons leven te helpen deze herinneringen levendig te houden. Geen betere manier om die persoonlijke herinneringen vast te houden dan met een tijdloos, persoonlijk juweel of horloge. Zo vind je er vast in geen tijd het perfecte kerstcadeau voor je geliefde, mocht je nog op zoek zijn.

Ontdek het verhaal.

Webatvantage - showcase - Casteur - Time to give

Het resultaat

De webshop van Juweliers Casteur werd er eentje dat jou graag laat wegdromen in het oogstrelende en exclusieve aanbod. Een bezoek aan Casteur is een beleving op zich, je ontdekt er de meest prachtige juwelen gepresenteerd in een elegant design dat absolute luxe ademt. Ook hier kan het aandeel van de perfect gekozen content niet overschat worden. Neem gerust een kijkje!

Webatvantage - showcase - Casteur - project homepagina

Ons succes is maar zo sterk als de mensen die het iedere dag samen creëren.
Een hecht, gepassioneerd team dat zich elke dag 200% inzet voor een onklopbare service en beleving.

Hilde BruwierHet hart en ziel van Juweliers Casteur

Keuze voor beleving

Juweliers Casteur durft ‘outside the (jewellery) box’ te denken. Hun band met de klant, de beleving bij het kiezen voor een juweel of een horloge dat de tand des tijds met verve zal trotseren: al 3 generaties lang maken ze bij Juweliers Casteur het verschil voor hun klanten.

Cookie