Een krachtige webshopgekoppeld aan je kassasysteem

Je bent overtuigd van de meerwaarde van een webshop voor jouw zaak en bent hiervoor op zoek naar een professioneel webdesignbureau met ervaring met kassasystemen? Reken voor de ontwikkeling hiervan op het team van Webatvantage.

webatvantage-seo-kassasysteem-top.jpg

Online betalingen afgestemd op de wensen en noden

Bij Webatvantage kan je rekenen op een professioneel ontwikkelde en geprogrammeerde webshop. Wij bouwen mooie websites met aandacht voor mobielvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Onze webshops worden voorzien van een duidelijk productoverzicht, een winkelwagentje of bestelmandje naar keuze, alsook uitgebreid met persoonlijke accounts.

Met een gebruiksvriendelijk CMS voor webshops wordt het eenvoudig de webshop zelf te beheren. Zo kan je zelf het assortiment online managen, zonder dat daar enige kennis van webdesign of programmeren voor nodig is. Het is tevens mogelijk om de kassasoftware en je boekhoudprogramma aan de webshop te koppelen. Zo bieden wij een totaaloplossing met een complete integratie van je shop in je website.

Voor het registreren van je domeinnamen werkt Webatvantage samen met DNS Belgium. Die is verantwoordelijk voor de registratie en het beheer van onder andere de topleveldomeinen .be, .vlaanderen en .brussels. Veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hierbij steeds centraal.

contacteer ons voor een koppeling met je kassasysteem

In samenwerking met de professionele kassasystemen Midelco en SoftTouch

Webatvantage heeft ervaring met het maken van een koppeling met Midelco, een eenvoudig en gebruiksvriendelijk kassasysteem specifiek ontwikkeld voor de modebranche. Het biedt een totaaloplossing voor zowel kleine éénmanszaken als modebedrijven met meerdere filialen.

Maar ook een koppeling van je webshop met het kassasysteem SoftTouch is mogelijk. Het gebruiksvriendelijke kassasysteem beantwoordt aan de noden van diverse modezaken. Met een accuraat overzicht van zowel administratief beheer als een gecentraliseerde database wordt het vlot toegepast.

webatvantage-seo-kassasysteem-right.jpg

Partnership met onder meer MultiSafepay, Ingenico en Mollie

Webatvantage werkt samen met verschillende payment service providers die veilige online betaaloplossingen mogelijk maken voor elke webshop. En ook een ruime keuze bieden uit diverse betaalmethodes, zodat steeds kan gekozen worden voor deze die best aansluiten bij je doelgroep.  

Zo is Webatvantage onder meer gecertificeerd partner met Ingenico Payment Services. Deze betalingsprovider aanvaardt betalingen via VISA, Eurocard, Mastercard, iDEAL, American Express of zelfs Bancontact, Cartes Bancaires, KBC online, Belfius, ING en meer. Ingenico werkt grensoverschrijdend met makkelijke integratie en biedt omnichannel betaaloplossingen voor eenvoudig schaalbare online betalingen voor een vlotte online koopervaring voor je klanten.

webatvantage-seo-kassasysteem-left.jpg
webatvantage-seo-kassasysteem-bottom.jpg

Ook de samenwerking met het betaalsysteem Multisafepay, maakt dat alle betaalmethodes mogelijk zijn, ongeacht of men lokaal of wereldwijd producten verkoopt. Het is rechtstreeks verbonden met de creditcard maatschappijen Visa en Mastercard. Het betaalplatform biedt alle benodigdheden om eenvoudig online betalingen te genereren. Je stelt er eenvoudig een gepersonaliseerd betaalpakket samen naar wens.

Maar tevens het betrouwbare betaalsysteem Mollie maakt het mogelijk om online betalingen te integreren in elke onderneming en een perfecte koppeling met de bestaande software te maken. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes. Met de gratis plug-ins van Mollie integreer je alle bekende betaalmethodes in jouw platform of bouw je een eigen betaalomgeving met een toegankelijke API. Wanneer klanten gaan afrekenen op je webshop worden zij doorgeleid naar het betaalscherm van Mollie. Het betaalscherm van Mollie is responsive, duidelijk en minimalistisch. Het is ook mogelijk om het standaard betalingsformulier volledig aan te passen naar de stijl van jouw bedrijf. 

Wij bekijken samen met jou wat de beste oplossing biedt voor jouw organisatie. Met een goede integratie is jouw webshop helemaal klaar voor maximale verkoop en winst. Ook interesse, neem dan alvast contact op met onze medewerkers.

Reken gerust op ons als professioneel en ervaren team
Cookie