webfotografieProfessioneel en gespecialiseerd fotograaf

Over de klant

Sprekende beelden maken het verschil

Webfotografie brengt professionele fotografie, gespecialiseerd in architectuurfotografie, interieurfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie. Gepassioneerd door fotografie kan Birger een breed en boeiend portfolio voorleggen.

bekijk webfotografie

Onze diensten

  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment
Webfotografie - iMac

De opdracht

Als vaste klant en trouwe partner stelde Birger ons de vraag naar een redesign van zijn website. Mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijkheid werden hierbij vooropgesteld. Dat de foto’s op zich een prominente plaats zouden krijgen, was een evidentie.

De uitdaging lag hem in de wens om deze enerzijds haarscherp en goed groot weer te geven, maar anderzijds zonder hierbij aan snelheid of downloadgrote in te boeten. Bij het optimaliseren voor gebruik dienen bezoekers eenvoudig te kunnen navigeren doorheen de site. Zo kunnen geïnteresseerden vlot contact opnemen met de fotograaf en kunnen ze via een duidelijke navigatiestructuur in categorieën surfen doorheen het fotowerk.

Webfotografie - rechts

Onze aanpak

Om de foto’s voor zich te laten spreken, werd de voorkeur gegeven aan een sober en strak design. Toch was er ruimte om onze creativiteit te gebruiken door het voorzien van passende animaties. Zo werd ook ingespeeld op de keuze voor een zwart-wituitvoering aan de hand van een custom cursor die de kleur inverteert en via de favicon voor zowel light mode als dark mode.

Verschillende pistes werden getest voor een mogelijk grid voor de portfolio. Hierbij werd uiteindelijk gekozen voor een balans tussen creativiteit en functionaliteit. Maar ook op de 404-pagina lieten we onze creativiteit los. Test het alvast even zelf op volgende link: https://www.webfotografie.be/nl/ikbestaniet. 

Daarnaast werd het portfolio zo ontwikkeld dat het door de klant heel eenvoudig up-to-date gehouden wordt.

Webfotografie - website - portfolio

Van begin tot einde een duidelijk project met een vlotte samenwerking en een topresultaat!

Birger StichelbautFotograaf & zaakvoerder

Creëer impact met gespecialiseerd fotografie

Bij Webfotografie kan men rekenen op kwaliteit en klantentevredenheid. Als expert zorgt Birger voor inspirerende architectuur fotografie en sprekende interieurfotografie. Daarnaast is professionele bedrijfsfotografie onontbeerlijk voor elke zaak. Bij Webfotografie wordt dit aangevuld met kwalitatieve packshot en productfotografie. Zo biedt Birger zijn klanten steeds een allround oplossing aan.

Cookie