VermeulenComfortabeler leven, intelligenter werken

Over de klant

Vermeulen helpt je bij het creëren van energie-efficiënte en duurzame technologische belevingen ter verbetering van uw levenskwaliteit en werkefficiëntie.

‘Comfortabeler leven, intelligenter werken.’ Met deze slagzin wenst Vermeulen BV digitaal naar buiten te komen. Vermeulen BV richt zich dan ook op twee segmenten. De individuele woning én bijgevolg het leven zo comfortabel mogelijk maken door het aanbieden van allerlei technologische services zoals domotica, beveiliging en duurzame energie.

bekijk Vermeulen

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
Webatvantage - showcase - Vermeulen

Over de klant

Reeds sinds 1986 is Vermeulen BV toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en werkefficiëntie van de mens. Zij doen dit aan de hand van vijf  disciplines . Ze werken aan de hand van verticale integratie, waarbij de organisatie zo veel mogelijk activiteiten binnen de bedrijfskolom (supply chain) bij zichzelf onderbrengt. Ze behouden van begin tot einde controle over het project, waardoor ze de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Met hun inhouse kennis en kunde op zowel creatief als technisch vlak kunnen ze een multidisciplinaire partner zijn die actief een rol speelt in elke fase van een project — bij aanvang van het project tot definitieve oplevering en nazorg.

Het ontwerp

De klant wou een sobere apple-esque feeling. Clean, duidelijk en modern luxueus. Doordat het design sober en clean is, kan ook extra aandacht naar het beeldmateriaal gaan. Vooral de integratie van animaties zullen de site levendig maken. Er werd gekozen voor een sterk contrast om de secties af te bakenen. De gradiënt bij de accentkleur maakt het meer futuristisch. Verder is er gespeeld met witruimte om rust te creëren. 

Webatvantage - showcase - Vermeulen - homepagina

Aanpak

Voor het project hebben we nauw samengewerkt met de klant. De site diende op het eerste gezicht indruk te maken op professionelen zoals architecten. Eens je je meer verdiept, diende het project meer diepgang te geven voor ingenieurs en particulieren. We zaten reeds bij opstart op dezelfde golflengte over de richting waar dit project heen diende te gaan. Dit creëerde een band van vertrouwen met de klant en liet een nauwe samenwerking toe. Via meermaals kort overleg konden we de technische kennis en wensen van de klant enten op een door ons verzorgd ontwerp, gebaseerd op het vernieuwde logo aangeleverd door Vermeulen BV. Het werd een project waarbij de klant heel goed wist wat hij wou en die graag de kwaliteit van hun technologieën gereflecteerd wou zien in hun website, met een resultaat waar zowel wij als de klant tevreden op kunnen terugkijken. 

Webatvantage - showcase - Vermeulen - project detail

Na het 35 jaar bestaan en de overname van Vermeulen was een rebranding hoognodig. Wij zijn met onze ideeën en ambities naar Webatvantage getrokken om een gebruiksvriendelijke website die mooi oogt én SEO-proof is. De aanpak, communicatie en resultaat was zeer positief.

Wouter Jean-Paul VermeulenAlgemeen directeur
Cookie