Voor de koppeling van softwarepakketten in vastgoedreken je gerust op onze ruime ervaring

Het aanbod aan softwarepakketten in vastgoed is op zijn minst ruim te noemen. Whise, Omnicasa, Fortissimmo, Max-Immo en Zabun zijn maar enkele van de spelers. Met deze pakketten kunnen makelaars hun panden beheren, zowel op hun eigen site als op gerelateerde portaalsites. Ze vereenvoudigen de administratieve taken van de makelaar drastisch en leveren zo een belangrijke bijdrage aan zowel de werkwijze als winst.

reken op ons professioneel en ervaren team
webatvantage-seo-vastgoed-top.jpg

Voor een optimale werking dienen deze softwarepakketten gekoppeld te worden aan je website. Doe daarom beroep op Webatvantage voor een goede integratie en een optimale werking, gezien wij ervaring hebben met elk van deze pakketten. Webatvantage heeft een uitgebreid portfolio met gebruiksvriendelijke websites binnen de vastgoedsector. Wij weten professionele immo websites te bouwen met integratie van specifieke immo softwarepakketten.

Whise staat voor snelheid, gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit

Whise brengt een totaaloplossing die ondersteuning biedt aan de vastgoedmakelaar bij alle commerciële, administratieve en marketing activiteiten. Zo kan de vastgoedmakelaar alle dossiers optimaal beheren en kan heel het administratieve rond het immo gebeuren volledig gemanaged worden. Door de Whise software te koppelen met je website, biedt deze steeds een up-to-date overzicht met alle nieuwste panden. Neem voor de koppeling met Whise contact op met Webatvantage, wij zorgen ervoor dat jouw website steeds voorzien is van een realtime vastgoedaanbod. Vervolgens zorgen we ervoor dat de bezoekers zo snel mogelijk contact kunnen opnemen en zorgen we zo voor terugkoppeling. Daarnaast kunnen we Whise koppelen aan andere administratieve software die door de vastgoedmakelaar gebruikt wordt. 

Omnicasa, eenvoudige immo software voor allround oplossingen

Ook Omnicasa richt zich met specifieke softwarepakketten tot de vastgoedsector. Via Omnicasa kunnen makelaars efficiënter te werk gaan en hun service verbeteren. Het maakt het mogelijk om alles te beheren in één programma. Bij Webatvantage ben je aan het goede adres voor een koppeling van je website met dit softwarepakket. Deze koppeling biedt ondersteuning voor administratie, boekhouding en andere zakelijke aspecten waar een vastgoedkantoor dagelijks mee te maken krijgt. Kortom, een koppeling met Omnicasa maakt zaken doen makkelijker.

Fortissimmo, de referentie in software voor vastgoed

Fortissimmo is een echte referentie in de vastgoedmarkt dankzij haar innovatieve en veelzijdige karakter. Het immo softwarepakket bundelt verschillende functionaliteiten waarmee het antwoord biedt op de vragen en noden van de vastgoedmakelaar. Het maakt het voor makelaars eenvoudiger om hun vastgoedportfolio te beheren, evenals een vlotte rapportering en overige administratie.

Via de software worden panden niet alleen makkelijk op je website beheerd, maar is er ook de mogelijkheid om panden op andere websites en portaalsites weer te geven. Webatvantage zorgt voor een correcte integratie van de API van Fortissimmo in je website. Zo kan de makelaar de panden die beheerd worden via Fortissimmo eenvoudig koppelen aan de website. Klanten worden makkelijk bereikt via de integratie van een mailingapplicatie en sociale media.

bekijk alvast enkele van onze immo projecten

Max-Immo, voor de professional in de vastgoedsector

Max-Immo biedt professionele vastgoed software helemaal op maat van de vastgoedmakelaar. Het maakt het voor de makelaar mogelijk om alle vastgoed te beheren en zo ook de verkoop te optimaliseren. Met deze software worden zowel de panden, contacten en agenda van de makelaar eenvoudig beheerd. De verschillende vastgoedprojecten worden begeleid van prospectie tot aan verkoop. Het maakt het mogelijk waar en wanneer je wil je vastgoedportefeuille te beheren. Door je website te koppelen met het softwarepakket, worden nieuwe panden meteen toegevoegd op de site of eraf gehaald en kunnen details eenvoudig gewijzigd. Met het Max-Immo softwarepakket worden publicaties vlot beheerd en de klantendatabase opgevolgd.

webatvantage-seo-vastgoed-left.jpg

Zabun, het immo software pakket afgestemd op jouw noden

Het Zabun softwarepakket combineert het beste uit Fortissimmo met Max-Immo. Met Zabun beheer je vlot je portefeuille en contacten, worden dossiers heel eenvoudig afgehandeld, maar kan je makkelijk je marketing- en salesprestaties bekijken. Dit softwarepakket heeft als doel het werk van de vastgoedprofessional te automatiseren en te verlichten, maar biedt daarnaast nog diverse mogelijkheden om de werking te optimaliseren.

Webatvantage heeft ruime ervaring met diverse vastgoed softwarepakketten, alsook met het implementeren ervan en koppelen met de website. Neem contact met ons op en samen bespreken we de beste oplossingen op maat van jouw zaak.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden
Cookie