Bobo TremeloDamesmode op zijn best

Alle fashion projecten

Over de klant

trendy damesmode om je te kleden als de sterren

Bobo Tremelo staat gekend voor klasse en elegantie en loopt altijd voor op de laatste trends. Ben je op zoek naar een stijlvolle outfit, dan is de webshop en winkel van Bobo de plaats om te shoppen. Je kan er je alvast laten inspireren door één van de bekende modellen.

bekijk Bobo

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Showcase Webatvantage - Project Bobo - Desktop

De opdracht

De webshop van Bobo Tremelo vormt een online stijlgids met inspirerende foto’s en producten die iedereen weet aan te spreken. Neem snel een kijkje bij de outfits en je vindt er vast een favoriete nieuwe look. Volg Bobo ook via Instagram en blijf op de hoogte van alle evenementen. Ongeacht de gelegenheid, Bobo Tremelo laat je altijd stralen als een echte ster .
Showcase Webatvantage - Project Bobo

Onze aanpak

Voor het ontwerp van de website werd gekozen voor een heel strak en clean design. Zo plaatsen we de aangeboden producten en sfeerfoto’s extra in de kijker. Voor de typografie werd een strak font gecombineerd met een sierlijk font, wat zorgt voor een geheel van stijlvolle pagina’s.

Alt tag test

Een webshop zoals Bobo Tremelo vraagt een aangepaste versie voor mobiele apparaten. Dankzij het responsive gegeven zorgen we ervoor dat de bezoeker op elk toestel maximaal kan genieten van een leuke online shopervaring

Cookie