CarmiKwalitatieve schoenenmode voor iedereen

Alle fashion projecten

Over de klant

kwaliteitsschoenen van topmerken voor het hele gezin

Familiezaak Carmi is uitgegroeid tot één van de grootste fashionzaken voor schoenen en kleding voor het hele gezin. Doorheen de jaren breidden de vestigingen van Carmi uit met drie mooie panden, zo ook het aanbod van Carmi met naast een kwalitatief schoenenaanbod nog een stijlvolle kledingcollectie. Daarnaast horen verschillende Mephisto winkels en Gabor shops bij hun palmares, alsook de kinderschoenenzaak Kid.

bekijk Carmi

Onze diensten

  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Webatvantage showcase - Project Carmi - Mobiel

De opdracht

Wie een bezoekje brengt aan Carmi vindt er niet alleen stijlvolle collecties van topmerken, maar mag er ook rekenen op professioneel advies en een persoonlijke aanpak. Kortom, een winkel die meer biedt dan enkel een paar schoenen. De verwachtingen voor hun website lagen dus iets hoger dan een doorsnee webshop. We kregen dan ook de opdracht om een high end webshop te maken waarbij luxe en elegantie als sleutelwoorden stonden. 
Webatvantage showcase - Project Carmi

Onze aanpak

Om een high end resultaat te creëren, werd hier reeds rekening mee gehouden bij de typografie, alsook de opbouw van de pagina’s en de animaties. Het geheel zorgt voor een moderne en luxueuze look. De combinatie van zwart en wit creëert een tijdloze en stijlvolle uitstraling. De subtiele animaties en unieke uitwerking geven de site een exclusieve look en feel. Verder werd ook een aparte vorm van filtering uitgewerkt op vraag van de klant. Deze werd horizontaal in plaats van verticaal voorzien. Daarnaast werden ook verschillende skins voorzien voor de Mephisto en Gabor webshops van Carmi. Met aandacht voor detail wordt het bezoek aan de webshop een bijzonder luxueuze ervaring. Ga dus snel zelf op ontdekking doorheen de site! 

Showcase Webatvantage - Project Bobo - Website

Met zorg werd de website ook mobielvriendelijk uitgewerkt waarbij deze mooi mee schaalt met de grootte van het scherm van de consument. Bij de responsive uitwerking is extra aandacht besteed om de site zo kwalitatief en snel mogelijk te maken. Een absolute must voor zo een shop. 

Cookie