Paris Londres Het plezier van schoenen shoppen

Alle fashion projecten

Over de klant

volg de modetrends op de voet

Met een uitgebreid assortiment schoenen, handtassen en accessoires is Paris Londres reeds jarenlang een vaste waarde in het schoenenlandschap. Kwaliteit staat er steeds centraal en dat zowel in het ruime aanbod van meer dan 100 topmerken als in de klantenservice. Paris Londres blijft jaar na jaar innoveren en verrassen. 

bekijk Paris Londres

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Webatvantage showcase - Project Paris Londres - Website

De opdracht

Comfortabel online shoppen werd het uitgangspunt voor de nieuwe webshop van Paris Londres. Klant is koning en dat mocht ook voelbaar zijn wanneer je de webshop bezoekt. Het bieden van een aangename online shopervaring werd een prioriteit. Bij Paris Londres staan de klanten en hun wensen steeds centraal. De vraag was dan ook om een snelle en handige high end webshop te maken met een uitgebreide waaier aan extra’s.
Webatvantage showcase - Project Paris Londres - Mobiel

Onze aanpak

Samen met Paris Londres werden alle mogelijke aspecten van hun webshop grondig bekeken. Dankzij een vlotte samenwerking met de klant die ons meteen een heel duidelijke visie kon voorleggen, kon de webshop snel van de juiste uitstraling worden voorzien. De uitdaging lag er voor ons dan ook vooral in om al deze mogelijkheden samen te brengen in een design dat spreekt. Mede dankzij het mooie en kwalitatieve fotomateriaal werd het mogelijk de producten echt in de kijker te plaatsen.

Om de webshop van een herkenbare en luxueuze look te voorzien werd goud als hoofdkleur gecombineerd met rood als accent. Gebruiksvriendelijkheid werd een rode draad doorheen de uitwerking. Zo werd onder meer gekozen voor een apart uitklapmenu waar de bezoeker via een snelle stap de populaire categorieën en merken kan terugvinden.

Webatvantage showcase - Project Paris Londres - Website

Paris Londres hecht veel belang aan klantentevredenheid en wil er zijn voor haar klanten. Zo kunnen klanten niet alleen telefonisch contact opnemen of langskomen in één van de vele winkels, maar kunnen ze ook terecht in de gebruiksvriendelijke FAQ en kunnen ze gebruik maken van het snelle contactformulier.

Paris Londres is niet alleen goed vertegenwoordigd met een uitgebreid aantal winkels, maar is ook op social media sterk aanwezig. Wegens hun grote inzet op social media, was er ook vraag naar een dynamische integratie van de Instagram feed op de website. Zo worden steeds de laatste nieuwe posts weergegeven op de homepage. Ga ook snel op verkenning doorheen de site en je ontdekt er vast ook snel jouw favoriete stuks.

Ontdek de nieuwe website van Paris Londres

Bezoek website
Cookie