Boherolifestyle die inspireert in het dagelijkse leven

Over de klant

ruim assortiment kwalitatieve lifestyle producten

Voor design en interieurliefhebbers is Bohero.be een adres dat niet aan het lijstje mag ontbreken. Deze bijzondere webshop biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinproducten, maar steeds van de meest hoogstaande merken. Zo vind je er trendy lifestyle producten van onder meer Artek, Bea Mombaers, Cathérine Lovatt, Fiskars, Serax, Vitra, Waterl’eau en meer. Daarnaast brengt Bohero ook mooie collecties van bekende designers zoals Sergio Herman, Pascale Naessens en Boxy’s.

bekijk Bohero

Onze diensten

  • e-commerce
  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Bohero ipad

De opdracht

Na enkele jaren was de webshop van Bohero aan vernieuwing toe. Wij waren dan ook verheugd dat onze klant hiervoor opnieuw op ons team beroep deed. Bohero plaatst kwaliteit, functionaliteit en design steeds centraal. Eigenschappen waar de vernieuwde webshop dan ook diende aan te voldoen. Dit in gedachten houdende werd een modernere versie van de webshop ontworpen.

Onze aanpak

Om de vernieuwing compleet te maken, zijn wij van start gegaan met het ontwerp van een nieuw logo, gecombineerd met een volledig nieuwe stijl. Een strak en minimalistisch ontwerpt zorgt niet alleen voor een moderne look, maar ook dat de bekende merken en designers volledig tot hun recht komen op de site. Verder werd deze webshop uniek voorzien van een homepagina met een dynamisch grid. Dit stelt de klant in de mogelijkheid om zijn doelpubliek steeds opnieuw te verrassen met dynamische tegels.

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Elke webshop wordt uiteraard responsive uitgewerkt. Zo is die altijd en overal optimaal toegankelijk, vanop elke tablet en smartphone. Dat is van belang omdat steeds meer informatie mobiel gezocht wordt. Daarnaast houdt ook Google rekening met de mobielvriendelijkheid van een webshop in haar ranking. Het mag dan ook nooit ontbreken hier de nodige aandacht aan te besteden.

Bohero mobiel outdoor

Met aandacht voor sociale media

Maar ook sociale media valt vandaag al lang niet meer te negeren. Wij hebben het bij de webshop van Bohero dan ook mogelijk gemaakt om al je favoriete items toe te voegen in eigen Pinterest lookalike verlanglijstjes. Uiteraard is ook de koppeling met Instagram voorzien. Vergeet dus niet te liken en te sharen. Neem snel een kijkje naar het brede assortiment lifestyle producten bij Bohero en je wordt er gegarandeerd geïnspireerd in het dagelijkse leven. 

Bohero logo
Cookie