Eglantierhoogwaardige hifi

Alle industrie projecten

Over de klant

hoogwaardige hifi speciaalzaak dat uw muzikale dromen realiseert

Eglantier bestaat uit een jong en dynamisch team dat nog steeds verder bouwt op de grondvesten die Eglantier reeds meer dan 30 jaar een begrip maakt, dit niet alleen in Mechelen maar tot in alle uithoeken van België. Van demonstratie tot hoogwaardige hifi installatie, van bekabelingsplan tot de uitwerking van de integratie van geluid in uw nieuwbouw- of renovatieproject.

bekijk Eglantier
Bobo alt tag afbeelding

De opdracht

Aangezien deze klant zich in het segment van de hoogwaardige hifi vertoeft, lagen de verwachtingen voor hun website ook navenant hoger dan bij een doorsnee website. We kregen dan ook de opdracht om een high end website te maken waarbij luxe en kwaliteit als sleutelwoorden dienden.
Bobo alt tag afbeelding 2

Onze aanpak

Om een high end resultaat te creëren, werden kwalitatieve beelden als basis gebruikt. De beelden laten het design voor zich spreken en zorgen voor een moderne en luxueuze look. De subtiele animaties en unieke uitwerking geven de site een exclusieve look en feel. Per merk werd een pagina opgebouwd, die zowel via tekst als foto’s, de sfeer en kwaliteit van dat merk tracht uit te stralen. Vanuit de merkenpagina’s kan men vlot naar het productenoverzicht van dat respectievelijke merk navigeren. Met aandacht voor detail is van een bezoek aan de webshop een bijzonder luxueuze ervaring gemaakt. Ga dus snel zelf op ontdekking doorheen de site!

Test alt tag eglantier
ipsum
Versleep
Cookie