NatuurkijkersOog in oog met de natuur!

Over de klant

oog in oog met de natuur

Natuurkijkers is dé speciaalzaak voor optische instrumenten. Dan denken we onder meer aan verrekijkers, sterrenkijkers, telescopen en microscopen. Ze bieden een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid om diverse modellen te vergelijken en testen. Verder mag elke klant er rekenen op professioneel advies en uitstekende service na verkoop.

bekijk Natuurkijkers

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
  • webshop
Webatvantage showcase - Project Natuurkijkers - Desktop

De opdracht

Op de nieuwe webshop diende het mooie beeldmateriaal dat Natuurkijkers ons aanleverde, goed tot zijn recht te komen. Het resultaat is een toonbeeld van een aangename samenwerking met een gepassioneerde klant.

Webatvantage showcase - Project Eduplus - Mobiel

Onze aanpak

Aan de hand van grote banners wordt het beeldmateriaal mooi benadrukt.  Met een op maat gemaakte vergelijkingsmodule kan de gebruiker een eigen selectie maken van enkele optische instrumenten om de eigenschappen van elk instrument vlot met elkaar te kunnen vergelijken. Tenslotte wordt ook de mogelijkheid geboden aan de gebruiker om een afspraak te maken om de toestellen te komen testen in een nabij gelegen natuurpark. 

Webatvantage showcase - Project Natuurkijkres - Website

Een mobielvriendelijke uitvoering is intussen de standaard geworden. Bij de ontwikkeling van de responsive site van Natuurkijkers is extra rekening gehouden met het feit dat de belangrijkste zaken meteen in het oog zouden springen. Door bepaalde items te verplaatsen wordt een nieuwe omgeving gecreëerd waarin de gebruiker op een uiterst gebruiksvriendelijke manier zijn weg vindt doorheen de site. 

Cookie