VerpakkingsmachinesVerpakkingsmachines en "white hat" SEO-technieken

 

 

verpakkingsmachines.jpg

U bent wel degelijk op de juiste website, Webatvantage is niet actief in de verpakkingssector, maar in de webdesign sector. Wat is de link dan tussen Webatvantage en verpakkingsmachines, vraagt u zich waarschijnlijk af?

Wij hebben plannen om in de toekomst een portaalsite rond verpakkingsmachines te bouwen. Hiervoor werden er al geruime tijd geleden, heel wat interessante domeinnamen geregisteerd zoals:

In eerste fase is dit eigenlijk ook een SEO-experiment. Met als doel te onderzoeken hoe hoog deze pagina in de resultaten van Google en andere zoekrobotten kan geraken, voor een opzoeking op het woord verpakkingsmachines

Verpakkingsmachines en "white hat" SEO-technieken:

Er worden enkel "white hat" SEO-technieken toegepast. De titel, url en META-tags zijn optimaal opgebouwd. Deze pagina heeft ruimschoots voldoende en zelfgeschreven content. Er zijn een aantal interne hyperlinks op deze website van en naar deze pagina. Er werden eveneens enkele uitgaande links "verpakt" naar interessante websites in de verpakkingsmachines sector.

Interessante websites in de verpakkingsmachines sector: 

Dit zou moeten volstaan, binnenkort posten we een blogbericht om dit experiment wat te ondersteunen. Deze pagina werd gecreëerd/verpakt op 6 juni 2012.

 

Cookie