Private WallsArt is too important not to share.

Over de klant

Private Walls, geen doorsnee klassieke galerij

In een intieme en professionele setting bundelen we onze creatieve krachten met een jonge veelbelovende kunstgalerij, doordrenkt van uniek design. Samen brengen we kunst dichter bij huis, creëren we een betoverende ervaring en laten we de grenzen tussen kunst en het alledaagse vervagen. Een unieke samenwerking die inspireert.

bekijk Private Walls

Onze diensten

  • huisstijl
  • nieuwsbrieven
  • webdesign
  • webdevelopment
Private Walls

De essentie

Bij Private Walls staan de artiesten centraal, zaakvoerder Michael gaat verder dan de oppervlakte door persoonlijk betrokken te zijn - hij bezoekt ateliers, leert de kunstenaars kennen en gelooft oprecht in hun talent. Zijn galerij is geen gewone ruimte, maar een plaats waar elk kunstwerk een essentieel element toevoegt aan dit grotere verhaal van creativiteit en expressie.

Daarom ook dat wij artiesten hun eigen plek op de website gaven en Michael hen elk gaat voorstellen met één van hun werken. Zo kan je de artiesten leren kennen door hun werken en hun eigen unieke stijl.

Private Walls - de samenwerking

'View in room' functionaliteit

Stel je voor dat je een kunstwerk zou kunnen ervaren alsof het al in je kamer hangt. Met de "View in Room" functionaliteit komt dit tot leven. Terwijl je het kunstwerk bekijkt, geeft de bank van 2 meter eronder je een realistisch beeld van de grootte. Ontdek hoe het kunstwerk in jouw persoonlijke ruimte past, zowel in kleur als in stijl. Het is als het hebben van een voorproefje van de esthetiek en sfeer die het aan jouw huis, kantoor of ruimte zou toevoegen. Ervaar kunst op een hele nieuwe manier, direct op jouw scherm.

Probeer het nu en geef je verbeelding de vrije loop!

Private Walls - View in room functionaliteit

Het ontwerp

Dit ontwerp ademt een tijdloze stijl en verfijning. Het kleurenpalet, beperkt tot zwart en wit, biedt een neutrale achtergrond die de kunstwerken laat spreken zonder afleiding van felle kleuren.

Met een strakke en moderne uitstraling is het ontwerp minimalistisch van aard, met scherpe lijnen en een overzichtelijke lay-out die zorgen voor een gemakkelijke navigatie. Het ontwerp is doelbewust eenvoudig gehouden, met de nadruk op de kunstwerken zelf.

De keuze voor een minimalistische aanpak strekt zich uit tot de typografie en de beeldweergave. Heldere en eenvoudige lettertypen begeleiden de bezoeker moeiteloos door de galerij, terwijl de afbeeldingen van de kunstwerken centraal staan. De navigatie is intuïtief, wat bezoekers in staat stelt zich volledig te concentreren op de kunst die wordt gepresenteerd.

Sinds het eerste uur een terugkerende en tevreden klant. Webatvantage houdt zowel rekening met het gebruiksgemak van de beheerder, als met de gebruiksvriendelijkheid van de bezoeker, dit gecombineerd met een stijlvol design.

Michael DerooseZaakvoerder
Cookie