make senseWe help brands make sense

Over de klant

Internationaal communicatiebureau voor een positieve impact

make sense gaat als communicatiebureau op zoek naar de positieve impact van geëngageerde bedrijven. Die vertalen ze in duurzame communicatie, concepten, projecten, events en campagnes. Er wordt gewerkt aan wereldmerken die het verschil weten te maken.

bekijk Make Sense

Onze diensten

  • webdevelopment
Make Sense iMac

De opdracht

Make Sense ging voor een nieuwe huisstijl en design dat ons werd aangeleverd. Het communicatiebureau schotelde ons de uitdaging voor om subtiele animaties te creëren. Het doel werd het opzetten van een goed draaiende website die voorzien is van interacties die voor de nodige levendigheid zorgen. De herkenbare huisstijl liet de ruimte om elementen te animeren en dynamisch in te laden. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van video om het verhaal te vertellen.

Video en animatie voor een sterk verhaal

make sense gaat als communicatiebureau het verhaal van hun klanten versterken. Om het verhaal meer tot leven te laten komen, werd gebruikt gemaakt van video en animatie. Zo konden we de minimalistische huisstijl koppelen aan video en interactie. Zo blijft de gebruiker geëngageerd om doorheen de website te bladeren.

make sense
Make sense animatie projecten

Dynamisch te sturen componenten

Er werd de nodige aandacht geschonken aan de projectpagina’s waar verhalen plaats krijgen. We hebben ervoor gezorgd dat deze pagina’s kunnen opgebouwd worden met diverse componenten. Daarnaast werd zoveel mogelijk vrijheid gegeven in het weergeven van projecten en blogs. Het werd een vlotte samenwerking met getalenteerde medewerkers. 

Cookie