Las Immobiliënadvies in en verkoop van residentieel vastgoed

Alle immo projecten

Over de klant

Residentieel vastgoed in goede handen

Een kwalitatief vastgoedaanbod met interessante panden te koop en te huur, daarvoor kan men rekenen op het gemotiveerde en ervaren team van Las Immobiliën. Een persoonlijke en professionele dienstverlening op maat is er verzekerd. Las Immobiliën weet langdurige en succesvolle relaties op te bouwen met haar klanten en partners. Ze hebben zich gespecialiseerd in advies en bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Zo zijn ze door de jaren heen geëvolueerd tot succesvol vastgoedmakelaar.

bekijk Las Immobiliën

Onze diensten

  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment

De opdracht

Er was vraag naar een site die de waarden en visie van Las Immobiliën  naar de voorgrond bracht, zonder het oog te verliezen op vlak van gebruiksvriendelijkheid en design. Las Immobiliën staat voor kwaliteit en expertise binnen hun vakgebied, professionele eigenschappen die de site ook mocht uitstralen. Daarnaast moest de site vlot samenwerken met hun vastgoedprogramma waarvoor een koppeling met Omnicasa werd mogelijk gemaakt.

Onze aanpak

Las Immobiliën gaf van bij de start een duidelijk beeld van de sfeer en de noden van de site, waardoor de nodige aandacht aan het ontwerp kon besteed worden. Tijdens deze fase werden verschillende pistes uitgewerkt en besproken zodat de klant de voor- en nadelen van de diverse versies goed kon afwegen. Las Immobiliën houdt van een vooruitstrevende, doeltreffende en persoonlijke aanpak. Dankzij duidelijke communicatie van beide partijen werd het design op alle vlakken, van kleuren tot animaties, tot in de puntjes uitgewerkt. Bij een sitebezoek springt de professionele vastgoedfotografie meteen in het oog, wat ervoor zorgt dat de panden mooi tot hun recht komen.

Cookie