Goed in erfgoedMet zorg voor archeologie en erfgoed

Over de klant

Komt erfgoed op jouw weg? Dan helpt Goed in erfgoed jou vooruit.

Heb je nog maar net een groot project opgestart en je komt in aanraking met archeologie of ander erfgoed? Dan ben je bij Goed in erfgoed aan het goede adres. Davy Herremans helpt je vanaf het begin vooruit met een duidelijk stappenplan. Dankzij zijn vakkundige kennis en advies loopt jouw project geen vertraging op.

bekijk Goed in erfgoed

Onze diensten

  • seo
  • webdesign
  • webdevelopment
Goed in erfgoed - website

De opdracht

Davy deed beroep op de kennis van Webatvantage voor de vernieuwing van zijn website. De grootse opdracht bij de ontwikkeling van de site, was het zoeken naar een mooi evenwicht tussen design en het overbrengen van de technisch informatie. De nieuwe look-and-feel van de website moest vooral rustig en duidelijk overkomen. Dit zodat de gebruiker op een zo snel mogelijke manier een antwoord op zijn vragen terugvindt. Alsook diende de website de mogelijkheid te bieden aan de gebruiker om zo snel mogelijk contact te kunnen opnemen bij vragen.

Het project

Vooraleer we de nieuwe website in een nieuw jasje staken, werd er door middel van wireframing een duidelijke en eenvoudige structuur bedacht. Hierbij werd er rekening mee gehouden dat de gebruiker op een gebruiksvriendelijke manier zijn weg zou vinden in de website.

Daarnaast was het ook belangrijk dat er voldoende call-to-actions werden voorzien. Deze moeten de gebruiker op een zo eenvoudig mogelijke manier de mogelijkheid bieden om contact op te nemen.

Om de grote hoeveelheid informatie van de projecten weer te geven, werd er gewerkt met een projectkaart. Met behulp van duidelijke iconen krijgt de gebruiker via de kaartweergave een mooi overzicht van alle projecten uitgevoerd door Goed in erfgoed.

Goed in erfgoed - website - homepagina

In geen tijd bouwde Webatvantage voor ons een gebruiksvriendelijke website die mooi oogt én SEO-proof is. Als zaakvoerder van Goed in erfgoed ben ik meer dan tevreden over aanpak en resultaat.

Davy HerremansZaakvoerder - Goed in erfgoed

Het ontwerp

Voor het ontwerp van de nieuwe website werd gekozen voor een strakke en cleane lay-out. Aan de hand van een zwart-wit tintenschema konden we de informatie op een duidelijke manier overbrengen. Om bepaalde zaken te accentueren werd gebruikgemaakt van een kleuraccent.

Door middel van grote foto’s werd vervolgens een mooie balans gevonden tussen het presenteren van de technische data en het creëren van de nodige sfeer. 

Voor de typografie werd er gekozen om zowel het logo als de titels in hetzelfde font te plaatsen. Met een mooie combinatie van rustige typografie en opvallende grote titels, konden we aangename pagina’s creëren die zowel informatief als visueel aangenaam blijven.

Goed in erfgoed - website - diensten
Cookie