CozieDe verwarmingsinstallateur in uw buurt

Alle industrie projecten

Over de klant

Uw comfortmogelijkheden onder 1 dak

Cozie brengt totaaloplossingen voor alle energiebehoeftes in huis en brengt steeds de beste oplossing op maat van elk gezin. Hun service bestaat onder meer uit verwarming, isolatie en zonnepanelen. Cozie weet de energie en dynamiek van een start-up te combineren met de technische competentie en langetermijnvisie van een ervaren installatiebedrijf. Het bedrijf plaatst zowel de klant als het milieu centraal. Cozie blijft streven naar nieuwe technologieën en oplossingen om uw huis zo comfortabel en energie-efficiënt mogelijk te maken.

bekijk cozie

Onze diensten

  • webdesign
  • webdevelopment
Cozie iPad

De aanpak

Om de drempel voor de doelgroep zo laag mogelijk te houden, hebben we ons  gefocust om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Ook hebben we gebruikgemaakt van mobile first ontwikkelingen om de ervaring op mobiele toestellen zo soepel mogelijk te houden. We hebben gekozen voor een licht en tegelijk warm ontwerp waar de gebruiker zich meteen thuis zal voelen.
Cozie mobile

Een website waar de gebruiker zich thuis voelt

Door middel van warme kleuren en rondingen hebben we de website van een warme, aangename sfeer vooorzien zonder in te boeten op professionaliteit. De focus werd gelegd op hoe we de gebruiker doorheen de site zouden begeleiden. Er wordt een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier aangeboden om contact op te nemen. Daarnaast werd eerst de mobiele versie online geplaatst gezien de mobiele versie de grootste prioriteit vroeg.

Cozie home
Cozie iphone right

Cozie hulpcentrum gemaakt in Zendesk

Een extra uitdaging werd voor ons de ontwikkeling van een hulpcentrum in Zendesk. Dat was voor ons een primeur die meteen succesvol werd. Zendesk is omnichannel software die je team met je klanten laat communiceren. De Zendesk software plaatst de communicatie tussen organisatie en klant centraal en maakt het mogelijk voor verschillende teams om makkelijk met de klant in contact te staan. Via Zendesk werd er voor Cozie een heus hulpcentrum op poten gezet waarmee je makkelijk vraag en antwoord kan terugvinden.

Cozie Homefit

Daarnaast mochten we ook de Cozie Homefit ontwikkelen. Aan de hand van een kleine enquête biedt deze tool de mogelijkheid om snel een rapport te ontvangen met overzicht over hoe je energie in huis best geoptimaliseerd kan worden. Bereken de potentiële energiebesparing van jouw woning. Kom te weten hoe goed jouw woning scoort t.o.v. andere. Verhoog jouw comfort met een lager energieverbruik. Ontvang gratis wetenschappelijk onderbouwd advies. En dit alles in samenwerking met onderzoekscentra EnergyVille.
Cookie