Teambuilding naar Lapland & StockholmEn öl tack

Na de succesvolle teambuilding in Dubai, waarbij we de Expo bezochten, bezochten we ditmaal een compleet andere omgeving. Lapland en Stockholm boden ons de perfecte setting voor een unieke en avontuurlijke ervaring. Uitvalsbasis was deze keer Kiruna, een stad helemaal in het noorden van Zweden en deel van Lapland. Een teambuilding gevuld met avontuurlijke ervaringen, besneeuwde landschappen en kötbullar.

  • Simon
Leestijd: 1 minuut
Groepsfoto Webatvantage in het ICE hotel Kiruna

Aurora borealis

Onze eerste avond in Kiruna werden we al snel verwend met actief noorderlicht. Terwijl we genoten van een Northern lights cocktail in de ijsbar, werden we naar buiten gelokt door het verschijnen van het noorderlicht.

De eerste nacht in Kiruna brachten we door in een ijskamer van het ijshotel waar het ’s nachts -5 graden celcius is. Het ijshotel zorgde voor een kwalitatieve slaapzak waardoor het slapen in een ijskamer bijzonder goed meeviel. 

Northern lights cocktail in de ice bar

Need for speed

Onze eerste geplande activiteit is het hondensleeën. Aangekomen bij Husky dreams krijgen we warme kledij aangeboden en een korte introductie hoe de slede bestuurd moet worden. De prachtige omgeving van besneeuwde bossen en hoge bergen was adembenemend en het zonnige weer maakte het plaatje compleet.

Husky dreams Kiruna dog sledding

Een samenvatting in 2 minuten? Bekijk onze aftermovie!

Need for more speed

Op onze derde dag in Kiruna stond er een avontuurlijke tocht met sneeuwscooters op de planning. De rit ging over het bevroren meer van Jukkasjärvi en door de bossen. Omgeven door de indrukwekkende bergen en bomen in de verte. Na enkele uren rijden stopten we bij een afgelegen hut om op te warmen en te genieten van een kopje lingonberry sap en Zweedse lekkernijen. Deze dag zal ons nog lang bijblijven als één van de hoogtepunten van onze reis naar Lapland.

Sneeuwscooters over het bevroren meer van Jukkasjärvi

Citytrip Stockholm

Op de laatste dag van onze teambuilding in Stockholm hebben we het oude stadscentrum bezocht en het Vasa Museum verkend. Het was een fantastische dag vol cultuur en geschiedenis.

Het oude stadscentrum van Stockholm is een prachtige plek, met geplaveide straten, kleurrijke gebouwen en historische bezienswaardigheden. We hebben genoten van een wandeling door de smalle straatjes en langs de waterkant, waar we oude paleizen en kerken hebben bewonderd.

Groepsfoto webatvantage Stockholm
Versleep

SlutsatsConclusie

Het was een zeer geslaagde teambuilding-ervaring, waarbij we niet alleen onze banden hebben versterkt, maar ook hebben genoten van alles wat Stockholm en Lapland te bieden hebben. Met onze nieuwe ervaringen in het achterhoofd staan we terug paraat om onze klanten een kwalitatieve service te bieden. Tack för att du läser den här bloggen!

Wil je meer foto's zien van onze reis naar Lapland? Klik hier om onze teambuilding microsite te bekijken. 

 

Cookie