Teambuilding naar Bangkok & Cambodjaขอเบียร์หน่อย

Na een ietwat koelere teambuildingservaring in Lapland, kozen we dit jaar voor een tropische en culturele reis naar Bangkok & Cambodja. Deze keer konden we proeven van een totaal andere cultuur en omgeving. Zo werden we ondergedompeld in de rijke geschiedenis, prachtige tempels en de heerlijke (en voor sommige) wat pikantere keuken. 

  • Jeffrey
Leestijd: 3 minuten

Tempels & Boeddha's

Tijdens onze sportieve fietstocht door Bangkok ontdekten we een fascinerende mix van tempels en Boeddhabeelden. We peddelden langs de prachtige Grand Palace, werden geïntroduceerd in een cursus lotus vouwen en bewonderden de serene Wat Pho met zijn liggende Boeddha.

Tussendoor baanden we ons een weg door de vele groene junglepaden, waar verborgen heiligdommen en Boeddhabeelden ons begroetten. De tempels straalden rust uit te midden van deze bruisende stad.

Groepsfoto Webatvantage
Bangkok - Foto Boeddha

Golfsessies, wilde tuktuk ritjes en zoveel meer

Tijdens onze teambuilding naar Dubai konden we al eens kennismaken met de kneepjes van het golfen. Bij Topgolf Bangkok beleefden we ook deze keer een sessie golf vol plezier en competitie. Al hadden we toch ook nog een kleine opfriscursus golf nodig.

Om ons te verplaatsen tussen de activiteiten werden er niet alleen gebruik gemaakt van een fiets of taxi, maar ook de gekende tuktuk's werden uitgetest. Deze, laten we zeggen soms zeer wilde ritjes, zullen we toch niet meteen vergeten! Sommigen moesten ook hun onderhandelskills bovenhalen om de beste prijs bij de chauffeur te bekomen.

Tussen de activiteiten door namen we de tijd om ons te laten verrassen door de lokale ambachtslieden, waar we elk een kostuum op maat lieten maken. Deze mix van sport, adrenaline en culturele ontdekkingen liet een diepe indruk na, terwijl we ons onderdompelden in de levendige geest van de stad.

Versleep

Een trip tussen de historische tempels van Cambodja

Onze mountainbiketocht door de tempels van Cambodja was buitengewoon. We begonnen onze reis bij de iconische Ta Prohm tempel, de tempel die gekend staat voor zijn woekering van boomwortels maar ook de filmlocatie voor de welbekende Tomb Raider film.

Vervolgens brachten we een bezoekje aan de Bayon tempel in Angkor Thom, gekend om zijn mysterieuze torens met glimlachende gezichten die vanuit alle richtingen opdoemen. Elk beeld sprak tot de verbeelding en we voelden ons omringd door de eeuwenoude Khmer-cultuur.

De hoogtepunten van onze rit bereikten hun piek bij de majestueuze Angkor Wat, een meesterwerk van Khmer-architectuur en een van de meest indrukwekkende religieuze monumenten ter wereld. De grootsheid van Angkor Wat, met zijn uitgestrekte grachten en torenhoge torens, was werkelijk adembenemend.

Klantondersteuning tijdens teambuildings

Ook tijdens onze teambuilding willen we ons engagement voor onze klanten blijven handhaven door ondersteuning te bieden waar nodig. Hier wordt op de luchthaven van Siem Reap wordt een projectaanpassing doorgevoerd. Zelfs tijdens onze afwezigheid blijven we bereikbaar via een noodlijn, en worden de servers 24/7 gemonitord.

Dankzij onze goeie gids Sotin konden we een zeer mooie tocht maken, en konden we op een zeer gunstig moment Angkor Wat bezoeken. Terwijl daar meestal toch heel wat mensen rondlopen, konden wij profiteren van dit wereldwonder in alle rust. En daar hebben we dan ook gretig gebruik van gemaakt voor een aantal unieke foto's.

Versleep

Bekijk onze aftermovie en laat je meeslepen in ons avontuur!

De terugkeer naar huis

Onze terugreis van Cambodja naar België omvatte een tussenstop in Doha. Tijdens ons verblijf in Doha werden we verrast door de mogelijkheid om deel te nemen aan een iftar tijdens de Ramadan. Het bleek een onverwachte, maar unieke ervaring te zijn.

บทสรุปConclusie

Net zoals al onze vorige teambuildings was ook deze terug een ervaring om nooit te vergeten. De banden werden verstevigd en we hebben terug een groot aanbod aan leuke herinneringen. Zowel Bangkok als Cambodja hebben geen geheimen meer voor ons. Deze teambuilding zorgde voor een frisse teamspirit en we zijn nu meer dan ooit klaar om onze klanten van dienst te zijn.

Wil je meer foto's zien van onze reis naar Bangkok & Cambodja? Klik hier om onze teambuilding microsite te bekijken. 

 

Cookie