Rise ConfWe laten ons inspireren in Hong Kong

TITLE

webatvantage laat zich inspireren door china en reist naar hong kong

Ons team vertrekt binnenkort naar het verre China, meer bepaald naar Hong Kong. Uiteraard niet om Chinees te leren, maar om samen met 15.000 anderen deel te nemen aan de Rise Conference. Design, data science en artificial intelligence zijn dan ook maar enkele van de boeiende onderwerpen die aan bod komen. Van zaterdag 6 juli tot zondag 14 juli bevinden wij ons dus even aan de andere kant van de wereldbol, waarna we er helemaal terug zijn met opnieuw heel wat nieuwe kennis rijker. 

rise, meer dan gewoon een conferentie

In onze sector blijft het van groot belang om steeds op de hoogte te blijven van de laatste digitale trends en om te blijven bijleren rond de nieuwste digitale technieken. Daarom woont Webatvantage op regelmatige basis belangrijke congressen bij. Het ideale moment ook om te netwerken in onze sector en verder ideeën uit te wisselen. Zo blijven wij onze klanten een up-to-date aanpak verzekeren.

Het programma van onze nieuwe trip naar Hong Kong waar we de Rise Conference zullen bijwonen, belooft uiterst boeiend te worden. Wij kijken er dan ook alvast naar uit om onze nieuw opgedane kennis en ervaringen met jullie te kunnen delen. Wij houden jullie graag op de hoogte en nemen de beste ideeën mee op in onze toekomstige projecten, want de wereld van het web staat nooit stil. 

Versleep
Cookie