Rise confwe laten ons inspireren in hong kong

Ons team vertrekt binnenkort naar het verre China, meer bepaald naar Hong Kong. Uiteraard niet om Chinees te leren, maar om samen met 15.000 anderen deel te nemen aan de Rise Conference. Design, data science en artificial intelligence zijn dan ook maar enkele van de boeiende onderwerpen die aan bod komen. Van zaterdag 6 juli tot zondag 14 juli bevinden wij ons dus even aan de andere kant van de wereldbol, waarna we er helemaal terug zijn met opnieuw heel wat nieuwe kennis rijker.

  • Davy
  • Sam
Leestijd: 1 minuut

rise conferentieConclusie

RISE is een conferentie met een brede waaier aan onderwerpen en dat speelt heel hard in hun voordeel. We kregen inzicht in de verschillende aspecten van het digitale ondernemen. Het gebeurt weinig dat we binnen een zelfde ruimte horen over ondernemerschap, privacy, marketing, design, data, AI en machine learning. Ik geloof heel hard dat er een kracht schuilt in die kruisbestuiving. Hoe meer we weten over de uitdagingen van de andere partij, hoe meer we daar rekening kunnen mee houden.

Laat dat de eindgedachte zijn van de conferentie, naast de lessen die we al trokken uit de sessies: elk deeltje in de schakel zal de komende dagen voor eigen problemen komen te staan. We moeten ons verder informeren, niet alleen over onze sector, maar die erbuiten. Het verhoogt niet enkel de empathie die we hebben voor onze partners, het zorgt er ook voor dat we kunnen groeien naar een punt waar we minder reactief werken en meer pragmatisch te werk gaan in samenwerkingen.

Cookie