Designer
met sterke visuele instelling

Onze stageplaats is perfect voor designers die graag innovatief en creatief denken. Uiteraard ben je helemaal op de hoogte van de laatste digitale trends en social media, en kan je die feilloos toepassen. Je kan creatief en functioneel meedenken met de klant, en opdrachten zelfstandig afwerken.

Ontwerpsoftware kent geen geheimen voor jou, en je hebt ook de nodige HTML en CSS kennis. Je werk is getuige van jouw passie met oog voor detail.

Front-end developer
met goed oog voor detail

Als je houdt van een uitdaging en op korte termijn veel wil bijleren, ga je als front-end developer een boeiende stage tegemoet. Je beschikt over gevorderde kennis van HTML5,CSS3, jQuery, PHP, en MySQL. Je kan vlot om met Photoshop, Javascript, en responsive design. Als perfectionist heb je bovendien oog voor detail, en lever je werk om trots op te zijn. Je werkt graag in team en geniet van het delen van successen met je collega’s.

Back-end developer
met zin voor programmeren

Onze stageplaats vormt de habitat voor de enthousiaste back-end developer. Voor elk probleem zie jij een oplossing. Je wordt graag uitgedaagd, je honger om te blijven leren is nooit te stillen, en je weet nieuwe ideeën te introduceren. Als stagiair ken je MySQL en PHP door en door, is SEO je niet onbekend,en draai je volledig mee binnen het team. Is programmeren jouw passie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • “Een aangename werkomgeving met toffe collega’s en gevarieerde opdrachten.”

    Simon vanden haesevelde, PHP Developer

  • “Een leuke werksfeer en lieve collega's.”

    Wim Puissant, PHP Developer

  • “Mijn stage bij Webatvantage was een leerrijke en aangename ervaring. Ik heb veel bijgeleerd, en kreeg de kans om websites te ontwerpen over uiteenlopende onderwerpen. ”

    Elise Keppens, Designer

Interesse?

Stuur ons vandaag nog je CV, motivatiebrief, en link naar je online portfolio naar stage@webatvantage.be