PokerJeans

  • Webdesign
  • Webshop
  • CMS

De opdracht

PokerJeans is reeds sinds 1982 actief in de kledingindustrie en is een referentie in de jeanswereld. Met reeds 24 winkels verdeeld over Vlaanderen, Wallonië en Brussel zijn ze goed vertegenwoordigd in België. Er wordt een brede waaier aan jeans en casual kleding geboden van kwalitatieve en gekende merken en dat voor iedereen. We kregen de opdracht om een gebruiksvriendelijke webshop te maken met een vernieuwend en jeugdig design. 

De aanpak

We hebben gekozen voor een moderne en strakke lay-out met als doel het realiseren van een eigentijdse website voor PokerJeans. Tijdens de ontwerpfase konden we steeds rekenen op een goede communicatie en samenwerking met de klant. Dit maakte het mogelijk om het resultaat maximaal af te stemmen op hun wensen en eigenheid. Met een trendblog wordt een verlenging gerealiseerd van de social media accounts. Deze heeft als doel om iedereen met interesse in mode te inspireren en naar de webshop te leiden. 

Van bij de start in het ontwikkelingsproces werd uitermate aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en mobielvriendelijkheid van de webshop. Met een goed uitgewerkte responsive website kan elke bezoeker op elk toestel met alle gemak online shoppen.