Intro-Fashionstore

  • Webdesign
  • Webshop

De opdracht

Intro Fashion Store kleedt dames, heren, meisjes en jongens steeds trendy met kwalitatieve kledingmerken. De webshop vormt een online stijlgids met inspirerende foto’s en producten die iedereen weet aan te spreken. Je vindt er leuke tips en tricks in hun blog of kan je inschrijven op één van hun evenementen. Ben je op zoek naar de perfecte look voor een speciale gelegenheid? Intro Fashion Store laat je altijd stralen met behulp van een inspirerende lookbook. 

De aanpak

Voor het ontwerp van de website werd gekozen voor een heel strak en clean design. Zo plaatsen we de aangeboden producten en sfeerfoto’s extra in de kijker. Voor de typografie werd een strak font gecombineerd met een sierlijk font, wat zorgt voor een geheel van stijlvolle pagina’s. Speciaal voor Intro Fashion Store werd een dynamische lookbook-banner gecreëerd waarmee de bezoeker rechtstreeks kan aangesproken worden met behulp van foto’s en producten. Doordat per slide ook de kleur kan gekozen worden, krijgt elke slide een unieke uitstraling. 

Een webshop zoals Intro Fashion Store vraagt een aangepaste versie voor mobiele apparaten. Dankzij het responsive gegeven zorgen we ervoor dat de bezoeker op elk toestel maximaal kan genieten van een leuke online shopervaring.