De Speelvogel

  • Webdesign
  • Webshop

De opdracht

De Speelvogel brengt een ruim aanbod aan houten en verantwoord speelgoed van diverse merken. Er werd voor gekozen om de oude website grondig te vernieuwen. Bij deze vernieuwing hielden we uiteraard rekening met de wensen van de klant. De nieuwe website van De Speelvogel laat jong en oud een bezoekje brengen aan de online speelgoedshop en er zo snel mogelijk het gewenste artikel terug te vinden. De nieuwe look-en-feel van de website brengt op een luchtige en speelse manier de inhoud over bij de bezoeker. 

De aanpak

Het gekende uiltje van De Speelvogel doet op heel wat pagina’s zijn intrede. Samen met andere vogeltjes zorgen ze voor een speelse toets doorheen de site. Hier en daar werden de pagina’s ook van subtiele animaties voorzien. Met het leuke verlanglijstje kan je eenvoudig al je favoriete speelgoedartikelen verzamelen en delen met je vrienden. En voor wie niet kan kiezen uit het grote assortiment kan ook gekozen worden voor de leuke Speelvogel cadeaubon. 

Dankzij de overstap naar een responsive website, biedt De Speelvogel nu zowel de mogelijkheid om via computer als via tablet aankopen te doen in hun speelgoedshop. Er werd heel wat aandacht besteed aan het responsive gegeven en de gebruiksvriendelijkheid.