Bond zonder Naam

  • Webdesign
  • Webshop
  • CMS

De opdracht

Bond zonder Naam kennen we allemaal van de spreuken, maar is veel meer dan dat. Bond zonder Naam wil mensen aanspreken vanuit het hart en met elkaar verbinden. Aan de hand van diverse initiatieven trachten ze zoveel mogelijk mensen warm maken voor het ondersteunen van de samenleving. Om hun doelstellingen te verwezenlijken is een goede website onmisbaar en levert deze een grote bijdrage aan het verspreiden van informatie in onze samenleving.Met behulp van een nieuw logo en huisstijl koos Bond zonder Naam voor verjonging. Naar analogie van deze nieuwe stijl werd de website ook in een nieuw jasje gestoken. 

De aanpak

Met behulp van verschillende tegels per pagina wordt de boodschap van Bond zonder Naam op een duidelijke manier overgebracht bij de bezoeker. Doorheen de website is voldoende ruimte voorzien om foto’s te plaatsen. Zo worden de inspirerende teksten nog aantrekkelijker weergegeven. In de vernieuwde webshop kan je snuisteren in het grote assortiment aan originele producten. Je kan er ook terecht om een vriend of vriendin te verrassen met een leuke e-card of om een kijkje te nemen in het Bond zonder Naam spreukenarchief. Redenen genoeg dus voor een bezoekje. 

Bond zonder Naam wil zowel jong als oud aanspreken. Daarom mag een responsive website zeker niet ontbreken. Alle pagina’s van de site werden gebruiksvriendelijk opgemaakt en aangepast naar mobielvriendelijkheid. Zo worden alle pagina’s van de site duidelijk en overzichtelijk weergegeven. 

Jarenlang was BZN vooral gekend voor zijn 'spreuken', maar mede dankzij onze actieve kleurrijke website is daar verandering in gekomen. Kris - Bond zonder Naam