Feestwinkel

  • Webdesign
  • Webshop
  • CMS

De opdracht

De Feestwinkel biedt een ruim assortiment feestkleding, accessoires en decoratie. Met meer dan 20 jaar ervaring kan je er ook terecht voor diverse artikelen voor carnaval en professionele grime voor elk evenement. De webshop van de Feestwinkel mocht een update en een nieuwe frisse look krijgen. De nieuwe site gaat zich voornamelijk richten tot een jong publiek die veel mobiel surft. Aan de hand van foto's van de winkel en een pagina met uitgebreide winkelhistoriek, mocht ook de fysieke winkel meer belicht worden.

 

Onze aanpak

De structuur van de vorige webshop mocht grotendeels behouden blijven. Wel werden het winkelmandje en het reservatiemandje samengevoegd tot één bestelmandje. De lay-out kreeg een opfrisbeurt. Zo vinden vertrouwde klanten hun weg nog steeds eenvoudig terug op de site, en kunnen nieuwe klanten uiterst gebruiksvriendelijk navigeren. Dankzij de jarenlange vertrouwensrelatie met de klant, kregen wij de volledige vrijheid om de site naar eigen goeddunken uit te werken. Wij leveren hen graag een klantvriendelijke site met oog voor design.

Het belang van een mobiele site wordt steeds groter. Met de nodige aandacht voor een compleet responsive site, wordt deze op elk toestel gebruiksvriendelijk weergegeven. Zo wordt het online shoppen ook mobiel heel eenvoudig.