Delsport

  • Webdesign
  • Webshop
  • CMS

De opdracht

Delsport biedt een ruim aanbod voetbalschoenen, sportschoenen, en sportkleding voor een jong publiek die op zoek is naar de laatste nieuwtjes in hun sport. De succesvolle familiezaak brengt een kwalitatief assortiment aan topmerken, en de laatste trends binnen de sportwereld. Met een toegankelijke webshop willen ze verder anticiperen op de steeds groeiende vraag naar hun aanbod. In eerste fase wordt gekozen om enkel schoenen online aan te bieden, maar later komen daar nog kleding en accessoires bij. 

Onze aanpak

Delsport staat voor service, professionaliteit, en originaliteit. De webshop dient deze aspecten dan ook uit te stralen, en een mooie aanvulling te zijn op de winkel. Met extra aandacht voor visuele triggers en animaties, werd de focus gelegd op een interactieve dynamische website met een 360° beeldweergave van de schoenen. De synchronisatie met het kassasysteem houdt de website steeds helemaal up to date. 

Met ook een volledig responsive uitwerking wordt een optimale gebruikerservaring gegarandeerd. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat.