Expert Academy

  • Webdesign
  • CMS

De opdracht

Bij Expert Academy kan je terecht voor praktijkgerichte opleidingen, efficiënte trainingen en coaching op vlak van communicatie, leiderschap, mediatraining, assertiviteit, time management en presentatietechnieken. We kregen de vraag om een vernieuwde communicatie en inschrijvingstool te realiseren voor de brede waaier aan opleidingen die aangeboden wordt. Daarnaast was het van belang dat de nieuwe website een duidelijke weergave zou geven zodat deze opleidingen volledig tot hun recht komen. 

De aanpak

De nieuwe site kreeg een strak design aangemeten zodat de verschillende activiteiten van Expert Academy duidelijk tot hun recht kunnen komen. Met een professionele uitstraling en duidelijke aanpak wordt de klant overtuigd van hun vakkunde en ervaring. Het zorgen voor een gebruiksvriendelijk beheer en administratie achter de inschrijvingen vormde een mooie uitdaging. Hierbij werd de dagdagelijkse werking van Expert Academy mee vormgegeven. Verder wordt de samenwerking met tal van gekende trainers op de website benadrukt aan de hand van een totaal vernieuwde pagina. 

Bij de ontwikkeling werd de gebruiksvriendelijkheid steeds op de eerste plaats gezet. Hiermee werd extra rekening gehouden bij de weergave van het grote opleidingsaanbod. De homepagina geeft zo reeds een mooie samenvatting van de opleidingen. Daarnaast zorgt een uitgebreide zoekfunctionaliteit op elke pagina ervoor dat de gebruiker de gewenste opleidingen snel kan terugvinden.