Alpha

  • Webdesign
  • Webshop
  • Copywriting
  • Fotografie
  • CMS

De opdracht

Als trouwe klant deed Alpha opnieuw beroep op onze diensten voor het vernieuwen van hun website. Wie op zoek is naar een oplossing voor industriële reiniging of het verbinden in serieproductie vindt bij Alpha een partner die een expert is met vakkunde en ervaring. We kregen de opdracht om de site aan een grondige vernieuwing te onderwerpen, zowel op gebied van structuur, als overzicht en design. Daarnaast diende de website ook uitgebreid te worden met een webshop. 

De aanpak

De nieuwe structuur van de website biedt de gebruiker een duidelijk overzicht van zowel de verschillende technologieën als sectoren. De technologie pagina’s bieden extra informatie en een duidelijke opsomming van de verschillende toepassingen waarvoor de technologie gebruikt wordt. De nieuwe webshop wordt beschouwd als een extra dienstverlening aan de gebruikers die nu heel eenvoudig online een bestelling kunnen plaatsen. Met een strak en clean design wordt zowel de content als de foto’s centraal geplaatst. Een goede wisselwerking tussen de kaders en achtergrond zorgt voor de nodige rust op elke pagina. 

Responsive design is intussen de standaard. Bij de ontwikkeling van de nieuwe site voor Alpha werd dan ook rekening gehouden met de mobielvriendelijkheid. Ook de gebruiksvriendelijkheid werd centraal geplaatst, daar het van belang is dat de gebruiker zo snel mogelijk de nodige informatie kan terugvinden.