Timeless Living

  • Webdesign
  • CMS

De opdracht

Projectontwikkelaar Timeless Living zorgt steevast voor exclusieve woningen op toplocaties. Het gaat zowel om nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Uitzicht, rust en bereikbaarheid zijn hierbij belangrijke troeven. Het was de vraag van zaakvoerders Nancy Van Ryckeghem en Yves Blieck om deze exclusiviteit ook terug te vinden in de nieuwe website. Sprekende afbeeldingen en een uniek design met tijdloze stijl dient hen te onderscheiden van concurrerende websites. 

De aanpak

We hadden als doelstelling om een unieke site te ontwerpen die zowel vernieuwend en interactief is, als exclusief en tijdloos. Dankzij de grote vrijheid die we kregen om te experimenteren met beeldmateriaal, gecombineerd met hun vraag naar een site die hun exclusiviteit benadrukt, hebben we gekozen voor een bijzonder webdesign. Dankzij het verkregen vertrouwen, worden zowel de publicaties als de realisaties op een uitzonderlijke wijze weergegeven. 

Een moderne feel werd aangevuld met animaties, subtiele transities en effecten. Zo vormt het een aangename beleving en unieke ervaring om doorheen de pagina’s van de site te navigeren. Bij dit alles werd uiteraard ook rekening gehouden met de mobielvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Een website om te ontdekken.