Fleur Admiraal

  • Webdesign
  • Copywriting
  • Fotografie
  • CMS

De opdracht

Fleur Admiraal is een professioneel orthodontist die gedreven is voor haar vak. We kregen de opdracht om haar website te vernieuwen. Haar bevlogen ingesteldheid houden we in gedachten bij de ontwikkeling van haar website. Met haar nieuwe website wenst ze haar bezoekers en patiënten op de hoogte te brengen van de verschillende technieken die ze gebruikt. 

Onze aanpak

Bij het ontwerpen van de site werd rekening gehouden met de wensen van de klant, de reeds ontwikkelde huisstijl, het interieur en de sector. Zo werd gekozen voor een modern en open design dat zowel jongeren als volwassenen aanspreekt. Professionele foto’s geven de site een vertrouwde en vakkundige uitstraling. De combinatie van een strak font en het speelse kleur geel creëert een strakke uitstraling.

De pagina “Orthodontische behandeling” geeft de bezoekers de mogelijkheid om stap per stap het proces van een orthodontische behandeling te volgen. Dit chronologische beeld maakt duidelijk wat de behandeling precies inhoudt. Het toevoegen van duidelijke call-to-actions leiden de bezoeker eenvoudig tot het maken van een afspraak. 

Aan de hand van de nieuwste responsive technieken is de website mobielvriendelijk uitgewerkt. Zo wordt de website optimaal weergegeven op elk medium. 

Dankzij Webatvantage voor je webdesign te kiezen, kies je voor professionaliteit. Fleur - Orthodontist Admiraal