CCD-Cars

  • Webdesign
  • CMS

De opdracht

Het familiebedrijf CCD-Cars brengt een kwalitatieve collectie klassewagens. Met een groot aanbod aan zowel jongere als klassiekere wagens, spreekt de collectie iedereen aan. Mocht je toch een specifiek model in gedachten hebben, helpt CCD-Cars je graag met je zoektocht. De onafhankelijke autoverdeler had reeds een website bij ons, maar deze was na verschillende jaren aan een opfrissing toe. De nieuwe site dient het aanbod op een ordelijke manier weer te geven, en een mooi afgelijnde detailpagina te voorzien per wagen. Reeds tijdens de eerste meeting werd de voorkeur duidelijk voor een site met strakke stijl en leuke accenten. 

De aanpak

We hebben gekozen voor een rustig design met zachte kleuren en een grotere fotoweergave om de focus op het product te behouden. De lichte voorgrond en donkere achtergrond zorgen voor een gestructureerd geheel. Gecombineerd met zwarte en gouden accenten wordt de luxueuze uitstraling van het aanbod benadrukt. De detailpagina’s van de wagens zijn overzichtelijk en zetten aan tot het opnemen van contact. De wagendetails zijn ook steeds beschikbaar in PDF-formaat. De mediapagina geeft de klant de mogelijkheid om in te spelen op de actualiteit. Daarnaast is de nieuwe website ook voorzien in 3 talen, om meer bezoekers een goede ervaring te bieden. 

Responsive design is vandaag een absolute noodzaak geworden. Dankzij vernieuwde technieken zorgen wij ervoor dat de website op elk medium te bekijken en te gebruiken is. Ongeacht of men nu surft op een mobiel, tablet of desktop computer. Deze technieken zorgen ervoor dat men afhankelijk van het toestel kan beslissen welke inhoud wanneer vertoond wordt. Met de responsive uitwerking van deze site, biedt ze steeds volledig dezelfde functionaliteiten, aangepast volgens de schermgrootte. Een geïnteresseerde koper kan zo altijd en overal het aanbod optimaal bekijken.

Opnieuw zijn wij zeer tevreden van Webatvantage. De website is geworden zoals wij voor ogen hadden. Dank voor de vlotte samenwerking en correcte opvolging. Thomas - CCD-Cars