Van den Bosch & Van Ranst

  • Webdesign
  • Copywriting
  • CMS

De opdracht

Van den Bosch & Van Ranst is de grootste speler op gebied van trouwringen in België, zowel op gebied van verkoop als productie. De ringen zijn op maat gemaakt, aanpasbaar en ontworpen om mooi bij elkaar te passen als koppel. Er is ook een groot aanbod kwalitatieve ringen voor speciale gelegenheden. We kregen de opdracht om meer dan 20 websites te integreren in één site. Deze site belicht het bedrijf en de productieomgeving in totaliteit. 

Onze aanpak

Een pagina met informatie over de ambacht verduidelijkt de werkwijze. Concrete gegevens over alle collecties en prijzen zijn handig zijn voor zowel de klant als de juwelier. Met voldoende content wordt de vakkennis van het bedrijf weerspiegeld, en een uitgebreide FAQ biedt antwoord op alle vragen van de bezoeker. De site is ontwikkeld aan de hand van op maat geschreven synchronisatie. Met de door VdB&VR ontwikkelde en door ons geïntegreerde ringconfigurator, is het mogelijk ringen zelf te ontwerpen en bij de juwelier bestellen.  Het volledige aanbod is te raadplegen, en op de juwelierspagina vind je alle verkooppunten. 

De site vormt een online brochure voor de bezoeker, een bron van informatie voor de juwelier, en een inspiratiebron voor buitenlandse markten. Voor een optimale responsive uitwerking focussen we op het product en een vlotte overgang naar de externe ringconfigurator. Er is extra aandacht voor de gebruikservaring bij het raadplegen van de juweliers en de FAQ, zowel op desktop, tablet als mobile.