SEA

Aan de hand van SEA verschijnt uw webshop tussen de advertenties in zoekmachines zoals Google. Met deze doelgerichte advertenties bereikt u rechtstreeks uw doelgroep op het moment dat ze naar uw producten en diensten op zoek zijn. 

Online advertenties met SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising of Zoekmachinemarketing. Met SEA technieken komt uw site op een prominente plaats te staan binnen de advertenties in zoekmachines.

De advertentie kan vertoond worden wanneer de surfer in de zoekmachine een keyword intypt dat gekoppeld is aan de advertentie. Wanneer vervolgens op uw advertentie geklikt wordt, linkt deze door naar uw website.

Hiervoor betaalt de adverteerder een rechtstreeks klikbudget aan AdWords telkens wanneer iemand op de advertentie naar zijn bedrijf klikt. Het grote voordeel van reclame maken via SEA is dat u steeds zelf bepaalt hoeveel u per maand spendeert.  

Het belang van efficiënte SEA reclame

De kracht van SEA ligt in het feit dat de consument bereikt wordt net op het moment dat hij effectief actief op zoek is naar uw product of dienst. Zo werken SEA advertenties steeds uiterst doelgericht.

Met AdWords kunnen campagnes goed opgevolgd worden en aan de hand van regelmatige updates worden zowel de advertenties als het budget verder geoptimaliseerd.  

Succesvolle SEA strategie

Om uw site via een advertentie te laten verschijnen in Google worden SEA campagnes opgesteld in Google AdWords. Vooraf wordt grondig nagedacht over de verkozen strategie. Zo kan besloten worden om ruim te beginnen waarbij het verzamelen van statistieken het uitgangspunt vormt. Of er kan meteen specifiek gestart worden door in te zetten op een bepaald deel van het assortiment. Vervolgens worden campagnes en advertentiegroepen aangemaakt waarbij onder meer rekening kan gehouden worden met keywords, demografie, geografie en partnersites.

Hoog scoren met SEA

Met behulp van onze SEA diensten komt uw bedrijf op een prominente plaats binnen de advertenties te staan. Met goede SEA technieken is het mogelijk om reeds op korte termijn een mooie zichtbaarheid in de zoekmachines uit te bouwen en zo meer bezoekers naar uw site te halen.

De best passende advertentievorm wordt bepaald en deze worden voorzien van overtuigende teksten. Gecombineerd met het nodige advertentiebudget en de juiste landingspagina’s, wordt gewerkt aan een hoge score binnen SEA.

Reken op de ervaring van Webatvantage als erkende Google Partner en doe beroep op onze SEA diensten. Neem gerust contact met ons op. Daarnaast kan u uiteraard ook bij ons terecht voor SEO, webdesign, webshops, CMS, copywriting, mailings en fotografie. Graag tot binnenkort! 

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
Webatvantage zorgde door de combinatie van de technische knowhow met de grafische originaliteit voor een unieke website. Michael - Luxury Leads