Mailings

Met ons intern ontwikkelde mailing-applicatie stelt u gemakkelijk nieuwsbrieven op die perfect aansluiten bij uw website of webshop. Hiermee importeert u snel en eenvoudig e-mailadressen, worden terugkerende mails automatisch afgehandeld, is een uitschrijfmogelijkheid standaard geïntegreerd en een grondige rapportering voorzien.


Eenvoudig nieuwsbrieven en mailings sturen  

Onze klanten stellen met het grootste gemak nieuwsbrieven op die aansluiten bij hun website of webshop. Met onze intern ontwikkelde mailing applicatie is het eenvoudig om snel e-mailadressen te importeren, is een uitschrijfmogelijkheid standaard geïntegreerd, en een grondige rapportering voorzien. Onze dynamische templates, sluiten steeds perfect aan bij uwwebsite of webshop.

Voordelige mailingapplicatie

Wij garanderen de gebruiksvriendelijkheid van onze mailing applicatie, die bovendien volledig geïntegreerd is in ons CMS. Er wordt maatwerk geleverd aan onze klanten. Bovendien worden terugkerende mails automatisch afgehandeld, en is een grondige real-time rapportering voorzien.

Succesvolle mailings gegarandeerd

Onze applicatie verzendt maandelijks rond de 1 miljoen mails. Zo kunnen onze klanten hun abonnees met mailings steeds op de hoogte brengen van het laatste nieuws en updates van hun website. Bovendien kunnen nieuwsbrieven ook helpen de relatie van de klanten met hun gebruikers te onderhouden. Daarnaast kunnen ze de verkoop stimuleren.  

Contacteer Webatvantage voor succesvolle mailings. 

U kan ook bij ons terecht voor webdesign, webshops, CMS, copywriting, SEO, en fotografie

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
De website is online, het nodige is aangepast, de kinderziektes zijn eruit en de eerste mailings zijn al buiten gestuurd. Kristof - E-Trace