Copywriting

Om zijn doel te bereiken, heeft een website goed geschreven content nodig. Zorg dat de bezoeker uw site leest, contact opneemt, en meteen bestelt. De schrijftaal bepaalt in belangrijke mate de actie. Neem daarom contact met ons op, en laat ons uw webteksten schrijven of herschrijven.

Doeltreffende teksten met copywriting

Een website bevat ook teksten. Klanten kunnen bij ons rekenen op een dubbele kwaliteitscontrole waardoor steeds uitgelezen teksten geleverd worden. Er wordt aandacht besteed aan spelling, woordenschat, grammatica, uniformiteit, en consistentie. Wij leveren perfect zakelijke teksten voor bedrijven uit diverse branches. Behalve correct, dient de content ook goed geschreven te zijn in functie van het te bereiken doel. Het is bovenal belangrijk dat de bezoeker de tekst leest om vervolgens zijn verdere doelstellingen met copywriting te bereiken. 

Copywriting zet de klant in beweging

Een goedgeschreven tekst kan de lezer er toe aanzetten contact op te nemen, of zelfs meteen een bestelling te plaatsen. Hiervoor wordt de schrijftaal in copywriting steeds aangepast aan de gewenste actie. De essentie van het verhaal wordt vertaald naar een leesbare tekst, die de lezer meevoert. Zo leveren wij steeds succesvolle teksten. Bij een overtuigende call-to-action is het gevoel dat bij de lezer teweeg wordt gebracht het voornaamste.

Toepassingen naar wens in copywriting

Met onze copywriting diensten, schrijven of herschrijven wij de content voor onze klanten naar hun wensen. Wij zorgen zowel voor uitgelezen teksten voor websites en blogs, als mailings. Maar u kan ook beroep op ons doen voor de content voor folders, brochures, standaardbrieven, vacatures, personeelsbladen, of persberichten. Het gaat hierbij steeds om unieke content, aangepast aan de klant, zijn huisstijl, zijn wensen, en zijn doelstellingen. 

De vraag naar goede content op sites blijft groeien. Ook Google belicht het belang van copywriting. Lees daarom zeker ook onze bruikbare tips voor copywriting voor het web. Of contacteer Webatvantage voor boeiende copywriting die weet te beklijven. 

U kan ook bij ons terecht voor webdesign, webshops, CMS, SEO, mailings, en fotografie

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
Opnieuw zijn wij zeer tevreden van Webatvantage. De website is geworden zoals wij voor ogen hadden. Dank voor de vlotte samenwerking en correcte opvolging. Thomas - CCD-Cars